Η Χρύσα Χατζηγεωργίου αποτελεί παρελθόν για το τηλεοπτικό ριάλιτι Survivor 2024. Ο Γιώργος Λιανός αποκάλυψε στο ceremony του χτεσινού επεισοδίου, ότι η παίκτρια των Μαχητών δεν θα συνεχίσει το ταξίδι της.

Η Χρύσα κατάφερε και έκανε το ταξίδι στην Νέα Υόρκη πριν αποχωρήσει και μετά και την νίκη που πέτυχε η ομάδα της. Η Σλατίνα του Survivor αποτελεί απο χτες πλέον παρελθόν.

Η «Βασίλισσα» του Survivor

Η πρώην πλέον παίκτρια του Survivor 2024 αποχώρησε την 16η εβδομάδα, έχοντας αποδείξει την αξία της. Μπορεί να μην ήταν και η καλύτερη αγωνιστικά παίκτρια, κατάφερε όμως και παρέμεινε στο νησί με τον σωστό τρόπο.

Βρέθηκε στην δοκιμασία αποχώρησης αρκετές φορές. Έφυγε με το κεφάλι ψηλά, αφού δεν την έδιωξε κανένας. Μόνιμα με το χαμόγελο στα χείλη, η «Βασίλισσα» του Survivor όπως την αποκάλεσε ο Παπαχαραλάμπους είπε το δικό της αντίο, όπως ήθελε!

Πόσα λεφτά κέρδισε η Χρύσα Χατζηγεωργίου

Την ίδια ώρα όμως έχει κερδίσει και ένα σημαντικό ποσό για την παραμονή της στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ. Ως Μαχήτρια η συμφωνία που είχε με την παραγωγή ήταν στα 1.000 ευρώ την εβδομάδα.

Με λίγα λόγια για τους 4 μήνες παραμονής της στο νησί της Καραϊβικής η Χρύσα Χατζηγεωργίου κέρδισε 16.000 ευρώ.

Χρύσα Χατζηγεωργίου

tvfreaks.gr

Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πήγη, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.

Σχόλια

σχόλια

Loading...
loading...