Σε ένα… τέρας θα μεταμορφωθεί ο Χρήστος στην συνέχεια της σειράς του MEGA, Η Γη της Ελιάς, μιας και θα πιέσει την Αφροδίτη να κάνει έκτρωση. Συγκεκριμένα, η όμορφη γιατρός χωρίζει οριστικά μαζί του και γίνεται ζευγάρι με τον Μιχάλη, ο οποίος φαίνεται να είναι τρέλα ερωτευμένος μαζί της, το ίδιο όμως και εκείνη.

Όταν λοιπόν η Αφροδίτη συνειδητοποιεί ότι περιμένει παιδί, χάνει την γη κάτω από τα πόδια της, καθώς δεν γνωρίζει αν ο πατέρας είναι ο Χρήστος ή ο Μιχάλης. Έτσι, αρχικά, αποφασίζει να μιλήσει ανοιχτά στον δεύτερο για την εγκυμοσύνη της και να του εξηγήσει πως δεν γνωρίζει ποιανού είναι το παιδί.

Ο Χρήστος μεταμορφώνεται σε ένα τέρας – Δεν θέλει το παιδί

Εκείνος, όμως, της ξεκαθαρίζει πως θα το μεγαλώσει σαν δικό του, αν είναι του Χρήστου, και πως δεν έχει να ανησυχεί για τίποτα. Η Αφροδίτη ξεαγχώνεται με την απάντηση του για αυτό και έπειτα σύμφωνα με το Mytv το ανακοινώνει και στον Χρήστο, ο οποίος όμως έχει μια τελείως διαφορετική στάση.

Χρήστος τέρας Γη Ελιάς

Συγκεκριμένα, της λέει πως δε το θέλει αυτό το μωρό και ούτε πρόκειται να το αναγνωρίσει ποτέ. Μάλιστα, το αποκορύφωμα είναι ότι ο Χρήστος ζητάει από την Αφροδίτη να κάνει έκτρωση, όπως θα δούμε στην Γη της Ελιάς, με την γιατρό να μην πιστεύει στα αυτιά της και να σοκάρεται με το τέρας που έχει βγει από μέσα του.

Φυσικά, του ξεκαθαρίζει πως δεν πρόκειται να ρίξει το παιδί της όμως εκείνος, από την άλλη, γίνεται έξαλλος με αποτέλεσμα να έχουν έναν τεράστιο καβγά.

youfly.com

Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πήγη, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.

Σχόλια

σχόλια

Loading...
loading...