Αποχώρηση με το «καλημέρα σας» από το πρώτο κιόλας επεισόδιο.

Φέτος το παιχνίδι παίζεται αλλιώς και είναι…ζόρικο και αυτό οι παίκτες το κατάλαβαν από την πρώτη στιγμή.

Ο Γιώργος Λιανός υποδέχτηκε τους παίκτες εξηγώντας τους πώς θα είναι αυτή τη σεζόν το Survivor ενώ αργότερα μετά τον πρώτο στίβο μάχης, οι παίκτες κλήθηκαν να ψηφίσουν προς αποχώρηση εκείνον που θεώρησαν ότι είναι ο πιο αδύναμος.

Η Εκατερίνα Λιντβίνοβα και η Μαρία Λυμπεροπούλου μονομάχησαν και από το Survivor αποχώρησε η Εκατερίνα

Κατάγεται από τη Μόσχα και από μικρή ηλικία ασχολήθηκε με το χορό και με το ice skating. Ήρθε στην Ελλάδα όταν ήταν 18 ετών για να σπουδάσει Θεατρική Τέχνη στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο της Θεσσαλονίκης. Παράλληλα, έχει πτυχίο Αισθητικής αλλά και μαύρη ζώνη στο καράτε. Ο έρωτας και η πρόταση γάμου που δέχτηκε την οδήγησαν στην απόφαση να μείνει μόνιμα στην Ελλάδα. Λατρεύει τη γάτα της, τη Μίσκα.

megalanea.gr

Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πήγη, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.

Σχόλια

σχόλια

Loading...
loading...