Ένα συμβάν, το οποίο δε το χωράει ο νους μας έλαβε χώρα σε δρόμο της Ινδίας, όταν ένα κοριτσάκι 4 ετών έχασε τη ζωή του τη στιγμή που προσγειώθηκε πάνω της σκύλος που έπεσε από τον πέμπτο όροφο κτηρίου.
Το κοριτσάκι διακομίσθηκε σε νοσοκομείο όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της
Το τραγικό περιστατικό έγινε στην πόλη Thane και ενώ το κοριτσάκι περπατούσε με τη μητέρα της σε ένα στενό δρόμο, με κάμερα ασφαλείας να καταγράφει την στιγμή που ο σκύλος πέφτει πάνω στο άτυχο κοριτσάκι πριν καταλήξει στην άσφαλτο.
Η μητέρα του παιδιού το πήρε κατευθείαν στην αγκαλιά της και προσπάθησε να το βοηθήσει, δυστυχώς όμως χωρίς αποτέλεσμα. Η ανήλικη διακομίστηκε εσπευσμένα σε νοσοκομείο, όμως οι γιατροί διαπίστωσαν τον θάνατό της.
Το σκυλί, το οποίο ήταν ράτσας γκόλντεν ριτρίβερ μετά την πρόσκρουσε σηκώθηκε από την άσφαλτο, με αναφορές στο Χ ότι κατάφερε να επιζήσει, αλλά τραυματισμένο.
Αδιευκρίνιστο παραμένει το πώς έπεσε ο σκύλος από το κτήριο, δηλαδή εάν έπεσε μόνος του ή αν κάποιος τον πέταξε, ενώ η μητέρα του κοριτσιού δήλωσε ότι δεν θα κινηθεί νομικά, καθώς δεν θεωρεί ότι υπήρξε δόλος πίσω από την τραγωδία.
Την υπόθεση έχει αναλάβει η αστυνομία που διεξάγει έρευνα, δηλώνοντας ωστόσο ότι δεν βλέπουν εγκληματική ενέργεια πίσω από το δυστύχημα.
megalanea.gr