Το βράδυ της Κυριακής 26/05 ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος βρέθηκε στο Βερολίνο για να παρακολουθήσει τον μεγάλο τελικό του Final 4 της Euroleague, όπου ο Παναθηναϊκός έκανε την ανατροπή και κέρδισε την Ρεάλ Μαδρίτης με σκορ 95-80 προκαλώντας ενθουσιασμός και τρελούς πανηγυρισμούς στους φίλους της ομάδας.
Ο πρόεδρος της ομάδας δεν ήταν μόνος του αλλά είχε στο πλευρό του την οικογένειά του. Ο ισχυρός άνδρας του Παναθηναϊκού και βιομήχανος είναι παντρεμένος με την Ιωάννα Μαροσούλη και μαζί έχουν αποκτήσει δύο παιδιά, τη Δέσποινα και τον Παύλο.
Στο γήπεδο ήταν και η μητέρα του μαζί με τη σύζυγό του, οι οποίες είχαν καθίσει σε διαφορετικές θέσεις. Όλοι μαζι πανηγύρισαν κρατώντας το κύπελλο.
Τα δυο παιδιά κάθησαν δίπλα στον πατέρα τους και παρακολούθησαν με αγωνία τον τελικό.
Η νεαρή πανηγύρισε έξαλλα μαζί με τον πατέρα της.
H εντυπωσιακή Δέσποινα Γιαννακοπούλου φόρεσε τζιν παντελόνι με μαύρο μπούστο καρδιά, ενώ είχε αλλάξει τα μαλλιά της προσθέτοντας ξανθιές ανταύγειες.
Στη συνέχεια φόρεσε το t-shirt της ομάδας και πόζαρε μαζί με τον πατέρα της και όλη την ομάδα.
Φυσικά δεν έλειψε και το φιλί από τον πατέρα της που την λατρεύει όπως και τα δύο παιδιά του.
Η νεαρή είχε δημοσιεύσει στο TikTok ένα βίντεο ενώ πετούσε για Βερολίνο.
Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πήγη, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.