Οι γιατροί είπαν ότι η 22χρονη που χαροπαλεύει στο ΚΑΤ «δεν επιστρέφει»

Την ώρα που η οικογένεια του 27χρονου Νίκου θρηνεί τον χαμό του παιδιού της στην άσφαλτο, η μητέρα και οι συγγενείς της 22χρονης συνεπιβάτιδάς του που νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση μετά το σφοδρό τροχαίο στο Μαρκόπουλο το βράδυ της Δευτέρας, ελπίζει σε ένα θαύμα.

Η νεαρή φίλη του 27χρονου που έχασε ακαριαία τη ζωή του όταν έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου του με αποτέλεσμα το ΙΧ να να πέσει σε στάση λεωφορείου και να προσκρούσει σε δύο κολώνες, νοσηλεύεται στο ΚΑΤ.

Η μητέρα της 22χρονης χορεύτριας βρίσκεται σε κατάσταση σοκ καθώς όπως λέει οι γιατροί μιλούν για μη αναστρέψιμη κατάσταση, ενώ περιγράφει ότι η ίδια την είχε προτρέψει να ξεκόψει από τον 27χρονο καθώς οδηγούσε επικίνδυνα.

«Θα μπει στην εντατική, έκανε ένα χειρουργείο στον εγκέφαλο, δεν είναι καθόλου καλά, οι γιατροί το χαρακτήρισαν μη αναστρέψιμο. Δεν ξέρω. Θα την κρατήσουν διασωληνωμένη στην εντατική, επειδή λειτουργούν τα υπόλοιπα οργανά της, Μας είπαν ότι δεν επιστρέφει. Δεν μίλησαν για βλάβη. Για δρόμο χωρίς γυρισμό μας μίλησαν», δήλωσε η μητέρα της 22χρονης μιλώντας στην εκπομπή Tlive.

Σύμφωνα με την ίδια ο 27χρονος είχε εμπλακεί ξανά σε τροχαία, ενώ όπως σημειώνει το ζευγάρι επανασυνδέθηκε λίγες μέρες προτού συμβεί η τραγωδία: «Θα ξέκοβαν πριν μερικές ημέρες, πρόσφατα τα ξαναβρήκανε και έγινε και το μοιραίο».

Την ίδια στιγμή, οικογενειακός φίλος του 27χρονου Νίκου μιλά για άτυχη στιγμή και υποστηρίζει ότι το σημείο όπου συνέβη το δυστύχημα είναι επικίνδυνο : «Όλο το Μαρκόπουλο είναι συντετριμμένο με τον Νίκο μας. Ήταν μία άτυχη στιγμή. Όλοι οι νέοι έχουν την επήρεια του τρεξίματος. Μέτρησα από την αρχή του δρόμου μέχρι το τέλος 9 εικονοστάσια. Παρακαλώ την Περιφέρεια να κάνουν κυκλικούς κόμβους ώστε να μην τρέχουν» ανέφερε.

posted.gr

Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πήγη, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.

Σχόλια

σχόλια

Loading...
loading...