Μία από τις πιο συγκλονιστικές στιγμές θα βιώσουμε στα επόμενα επεισόδια στο Ναυάγιο, με τον Πέτρο να συναντάει στην Κρήτη, την μάνα του, την Λαμπρινή.

Δυστυχώς ο λόγος που θα βρεθεί ο Πέτρος στην Κρήτη δεν είναι καλός, αλλά θα σώσει την ζωή της μάνας του. Η Λαμπρινή, θα κινδυνεύσει με την υγεία της και θα μπει στο νοσοκομείο.

Σύμφωνα με τα όσα διαβάζουμε στο Τηλέραμα, ο γιατρός θα της πει πως πρέπει να κάνει μία εγχείρηση, αλλά τα χρήματα δεν επαρκούν. Ο παπά-Γρηγόρης βρίσκεται σε αδιέξοδο και ο Στελής κάνει μία κίνηση ματ.

Τηλεφωνεί στον Πέτρο, στην Αθήνα και του λέει πως η μάνα του δεν είναι καλά. Ο Πέτρος σπεύδει στην Κρήτη και μάλιστα πληρώνει τα έξοδα της εγχείρησης, σώζοντας την μάνα του.

Εκεί θα δούμε και μία από τις πιο συγκλονιστικές στιγμές, όπου ο Πέτρος θα συναντήσει μετά, το ναυάγιο, την μάνα του. Στο μεταξύ, η Ειρήνη, βρίσκεται σε άθλια κατάσταση και ο Ιπποκράτης της προτείνει να πάει Κρήτη, στον Στελή για λίγες μέρες να ηρεμήσει.

Η Ειρήνη, στην Κρήτη θα συναντήσει τον Πέτρο και θα δούμε όμορφες και τρυφερές στιγμές ανάμεσά τους. Οι δυο τους μάλιστα, θα μιλήσουν και για το μέλλον τους.

youfly.com

Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πήγη, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.

Σχόλια

σχόλια

Loading...
loading...