Το 2017, ο Νότης Σφακιανάκης είχε δώσει τηλεοπτική συνέντευξη στον Γιώργο Λιάγκα και είχε εκφράσει τις απόψεις του σχετικά με την τεκνοθεσία από ομόφυλα ζευγάρια.

Όσα είχε αναφέρει

«Οι ομοφυλόφιλοι βίαια προσπαθούν να περάσουν πράγματα. Δεν είναι ωραίο. Σαφέστατα η κοινωνία τους είχε στη γωνία. Έχουν έλλειψη δικαιωμάτων; Όχι. Θέλουν να αποκτήσουν κάτι, το οποίο δεν τους είναι απαραίτητο, δεν είναι ανάγκη να το έχουν»

Όταν ο Γιώργος Λιάγκας του είχε αναφέρει ζευγάρι που έχει αποκτήσει παιδί μέσω παρένθετης, είπε: «Πόσο λάθος είναι αυτό. Εγκληματικό είναι αυτό. Δυο άνδρες μεγαλώνουν ένα παιδί. Το παιδί αυτό από πού βγήκε; Από μια γυναίκα…

Είμαστε δυο καλοί πατεράδες. Η μαμά λείπει… Και κάποιος κάνει τη μαμά, σύγχυση λοιπόν για το παιδί. Βλέπει ένα πρότυπο, το οποίο είναι συγκεκριμένο από τη φύση αλλά αυτό το πρότυπο κάνει κάτι παραφύση σαν συμπεριφορά. Δεν έχω τίποτα με τους ομοφυλόφιλους αλλά δεν πρέπει οι πράξεις να βλάψουν έναν άνθρωπο. Γιατί αυτό το βλάπτει το παιδί. Το φυσιολογικό είναι άνδρας και γυναίκα κάνουν παιδί»

fanpage.gr
Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πήγη, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.

Σχόλια

σχόλια

Loading...
loading...