Απάντηση στον Σπύρο Μαρτίκα για το ξέσπασμά του κατά της δημοσιογράφου, Έλενας Πολυκάρπου, έδωσε η Ναταλία Γερμανού κατά τη διάρκεια της σημερινής εκπομπής «Καλύτερα δε γίνεται» στον Alpha.

Η παρουσιάστρια κάλεσε τον φαρμακοποιό και πρώην παίκτη του Survivor να δείξει σεβασμό στην Έλενα Πολυκάρπου και να χαμηλώσει το κεφάλι του.

Ο Σπύρος Μαρτίκας είχε εξαπολύσει πυρά κατά της δημοσιογράφου, με αφορμή ένα ρεπορτάζ της για τη ληστεία που έλαβε χώρα στο φαρμακείο του. Μάλιστα, είχε χρησιμοποιήσει απρεπείς χαρακτηρισμούς.

Την Κυριακή (19/11) η Ναταλία Γερμανού απευθυνόμενη στον φαρμακοποιό τα εξής:

«Να πω στον κύριο Μαρτίκα, τον οποίο δεν γνωρίζω, μπορεί να είναι ένας εξαιρετικός φαρμακοποιός, μπορεί να έπεσε θύμα όντως ληστείας και λυπούμαστε όλοι γι’ αυτό, αλλά στα χιλιόμετρα που έχει γράψει η Έλενα στο ρεπορτάζ όλα αυτά τα χρόνια όλοι υποκλινόμαστε. Είναι από τις καλύτερες δημοσιογράφους και από τις καλύτερες ρεπόρτερ, οπότε λίγα τα λόγια σου και χαμηλά το κεφάλι. Λίγος σεβασμός στην Έλενα, την οποία όλοι οι συνάδελφοί της την εκτιμούμε πάρα πολύ, σε όποια εκπομπή κι αν εργάζεται», είπε η Ναταλία Γερμανού.

Δείτε το video

alldaynews.gr

Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πήγη, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.

Σχόλια

σχόλια

Loading...
loading...