Σοκαριστικές θα είναι οι αποκαλύψεις στη νέα σειρά του Mega, Ναυάγιο! Η Ευγενία ξέρει πως η Κλαίρη δεν θα παρατούσε για κανένα λόγο τον γιο της Ορφέα και είναι αποφασισμένη να φτάσει τις έρευνες ως το τέλος για να μάθει τι έχει συμβεί στην αδελφή της.

Ένας ευγενικός και γενναίος άντρας που θέλει να κάνει απλά τη δουλειά του σωστά φαίνεται να είναι ο Ιπποκράτης Πανόπουλος, ο αξιωματικός του Λιμενικού, ο οποίος βάζοντας σε κίνδυνο την ίδια του τη ζωή, έπεσε στη θάλασσα για να σώσει τα θύματα του ναυαγίου. Κανείς δεν μπορεί να υποψιαστεί πως πίσω από το αυστηρό και άλλοτε τρυφερό προσωπείο κρύβεται ένας δολοφόνος, όμως αυτή είναι η τραγική αλήθεια.

Ο Ιπποκράτης είναι δολοφόνος της ίδιας του της συζύγου, Κλαίρης, και αυτό θα φανεί στα επόμενα επεισόδια της πετυχημένης δραματικής σειράς του Μεγάλου Καναλιού. Αφορμή για την παραπάνω αποκάλυψη θα είναι η εμμονή της Ευγενίας, της αδελφής της γυναίκας του, να φτάσει τις έρευνες της αστυνομίας στα άκρα προκειμένου να μάθει τι συμβαίνει. Ο Ιπποκράτης που θα βρεθεί στο μάτι του κυκλώνα, πολλές φορές θα προσπαθήσει να αποκρύψει στοιχεία, όμως κάποιο από όλα αυτά θα οδηγήσουν την αστυνομία στο προφανές.

«Είχε εραστή, μου το είχε πει ότι θα με άφηνε και παρόλο που με πόναγε, δεν της ζήτησα ποτέ να πάρουμε διαζύγιο», θα συνεχίσει να λέει ο ισχυρός άντρας τόσο στην Κλαίρη όσο και στον διοικητή της αστυνομίας που δεν θα σταματά να τον ανακρίνει. «Εχω και μια αξιοπρέπεια που δεν μου επιτρέπει να την ψάχνω», θα τους πει και σχεδόν θα τους πείσει. Τουλάχιστον μέχρι τη στιγμή που θα αρχίσει να πέφτει σε αντιφάσεις.

Η μοιραία σχέση του με την Ειρήνη

Στο μεταξύ, η σχέση του με την Ειρήνη θα αρχίσει να προχωρά. Η κοπέλα που έσωσε από το ναυάγιο και έχει στα σπλάχνα της το παιδί του άντρα της που πνίγηκε, θα αρχίσει να γοητεύεται από τους τρόπους του αξιωματικού και δεν θα αργήσει να πέσει στην αγκαλιά του. Στα μάτια της, ο μικρός Ορφέας θα δει τη νέα του μητέρα, όμως οι κρούσεις που θα κάνει συχνά η Ευγενία δεν θα αφήσουν πολλά περιθώρια στο ζευγάρι να χαρεί τον έρωτά του. Η αποκάλυψη της δολοφονίας θα ταράξει την Ειρήνη που μάλιστα θα είναι και σε προχωρημένη εγκυμοσύνη. Μετά το σοκ του ναυαγίου θα κληθεί να διαχειριστεί ακόμα ένα τραγικό γεγονός στη ζωή της αφού θα έχει ήδη ερωτευτεί σφόδρα έναν… δολοφόνο.

diavaseto

Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πήγη, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.

Σχόλια

σχόλια

Loading...
loading...