Συγκλονίζουν οι εξελίξεις στο σημερινό επεισόδιο της σειράς ΤΟ ΝΑΥΑΓΙΟ που βλέπουμε στο MEGA.

Ο Ιπποκράτης βουτάει στη θάλασσα και σώζει την Ειρήνη, η οποία συνέρχεται στην αγκαλιά του. Ο Πέτρος ανασύρεται μισοπεθαμένος και οδηγείται στο νοσοκομείο μαζί με τους ελάχιστους επιζώντες.

Τα νέα για το ναυάγιο φτάνουν στα Χανιά, στο χωριό του Πέτρου, στα Κύθηρα και στο σπίτι της Στέλλας, σκορπώντας θρήνο και ανατριχίλα. Στο λιμεναρχείο της Σούδας οι συγγενείς των επιβατών περιμένουν με αγωνία να ακούσουν τα ονόματα των δικών τους. Ο πλοιοκτήτης και ο δικηγόρος του ψάχνουν τρόπο να πάρουν την ευθύνη από πάνω τους.

Στο νοσοκομείο η Ειρήνη αναζητάει τον Απόστολο, μέχρι που ο Άγγελος την βρίσκει και της ανακοινώνει κάτι τραγικό. Μια νοσοκόμα βρίσκει πάνω στον Πέτρο την άδεια οδήγησης του Αντώνη. Ένας μαχητικός δημοσιογράφος, ο Γιώργης, αναλαμβάνει να κάνει ρεπορτάζ για το ναυάγιο χωρίς να ξέρει ότι είχε κάποιον δικό του πάνω στο πλοίο…

Τι Είδαμε στο προηγούμενο επεισόδιο

O Ιπποκράτης ενημερώνεται από το λιμενικό πως το Φοίνιξ βουλιάζει. Το πλοίο βουλιάζει γρήγορα, έτοιμο να παρασύρει δεκάδες ανθρώπους στη θάλασσα. Ένα μόνο σωστικό σκάφος ξεκινάει μέσα στη φουρτούνα για τον τόπο του ναυαγίου και είναι αυτό του Ιπποκράτη.

Στο «Φοίνιξ» ελάχιστες σωστικές βάρκες πέφτουν στη θάλασσα. Η Λίνα καταφέρνει να βρει θέση σε μία απ’ αυτές, αλλά μέσα στην αναμπουμπούλα χάνει τον Ηρακλή. Η Ειρήνη και ο Απόστολος πέφτουν στη θάλασσα. Το πλοίο βυθίζεται και τα νέα φτάνουν στα Χανιά. Απελπισμένοι ναυαγοί παλεύουν για τη ζωή τους. Για ποιους θα υπάρξει σωτηρία;

logiastarata.gr

Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πήγη, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.

Σχόλια

σχόλια

Loading...
loading...