Μία τυχαία συνάντηση θα χτυπήσει συναγερμό, στην οικογένεια Στεφανέα.

Ο Μιλτιάδης, ο νέος επιστάτης, έχει καταφέρει να κερδίσει τη συμπάθεια όλων. Ο νεαρός ανέλαβε τα καθήκοντά του στο ελαιοτριβείο και έκανε τα πάντα, για να μη περάσει απαρατήρητος…

Η Βασιλική δεν έχει καμία σχέση με το ελαιοτριβείο, όμως υποσχέθηκε στον Φίλιππο να βοηθάει στα κτήματα με τις ελιές, όσο εκείνος θα λείπει στον στρατό. Έτσι, μια τυχαία συνάντηση ανάμεσα σε Βασιλική και Μιλτιάδη θα αλλάξει πολλά, στην γη της ελιάς.

Ο Μιλτιάδης δεν δέχτηκε αυτή τη θέση, μόνο επειδή έχει ανάγκη τα χρήματα. Ένα τεράστιο βάρος κουβαλάει μέσα του, το οποίο αναμένεται να ξεσπάσει μελλοντικά στην οικογένεια Στεφανέα. Τι σημαίνει αυτό;

Φαίνεται πως ο Μιλτιάδης ξέρει ένα μυστικό για την οικογένεια, το οποίο δε το γνωρίζει άλλος. Είναι άρρηκτα συνδεδεμένος μαζί τους. Με τη στάση του δείχνει πως δεν πρόκειται να κάνει πίσω, όποιες κι αν είναι οι συνέπειες.

Οι μέρες περνούν και η Βασιλική με τον Μιλτιάδη έρχονται κοντά, στην γη της ελιάς. Κάποια Spoilers αναφέρουν πως ίσως της στήσει παγίδα, για να πέσει στην αγκαλιά του. Άλλα λένε πως η Βασιλική και ο Μιλτιάδης θα έρθουν κοντά, με σκοπό να βγουν αλήθειες στη φόρα που καίνε τη Χάιδω! Όλα ανατρέπονται.

diavaseto.gr

Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πήγη, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.

Σχόλια

σχόλια

Loading...
loading...