Γεμάτο ανατροπές προβλέπεται το μέλλον της Θοδώρας, στην γη της ελιάς. Το νεαρό αυτό κορίτσι που όλοι αγάπησαν τόσο, πέρασε πολύ δύσκολα το τελευταίο διάστημα. Έχασε τον πατέρα της, έμεινε μόνη, ορφανή, χωρίς κανέναν και όλοι έσπευσαν να την αγκαλιάσουν, να τη βοηθήσουν.

Ακόμη και η Άννα που δε συμπαθεί εύκολα κάποιον, προσέγγισε την Θεοδώρα με αγάπη και στοργή, δίνοντάς της φρούτα και λαχανικά, για να παίρνει δυνάμεις. Οι πανελλήνιες φτάνουν και η Ειρήνη με την Θοδώρα γράφουν μαζί, έχοντας διαφορετικούς στόχους.

Η οικογένεια Βρεττάκου, μέσα από το Ίδρυμα που εδραιώνει στη Μάνη, παραχωρεί την υποτροφία στην Θεοδώρα, καθώς εκείνη καταφέρνει να τερματίσει πρώτη σε βαθμολογία! Η μικρή πραγματοποιεί το όνειρό της και περνάει στην αγαπημένη της σχολή.

Γεμάτο ανατροπές προβλέπεται το μέλλον της Θοδώρας, στην γη της ελιάς.

Αυτό σημαίνει πως το μέλλον της Θοδώρας είναι χαρούμενο και φωτεινό, στην γη της ελιάς. Θα αφήσει για λίγο την Μαργαρίτα, με σκοπό να σπουδάσει, αλλά πάντα θα την επισκέπτεται και θα νοιάζεται για τη δεύτερη μητέρα που απέκτησε.

Έρχονται πολύ συγκινητικές σκηνές που φέρνουν δάκρυα χαράς.

youfly.com

Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πήγη, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.

Σχόλια

σχόλια

Loading...
loading...