Ο Πέτρος βρίσκει την Ελισάβετ να προσεύχεται στον ναό, την πλησιάζει σιγά-σιγά και γονατίζει δίπλα της…

Μαύρο Ρόδο: ο Πέτρος αρπάζει φωτιά

Ο Πέτρος βρίσκει την Ελισάβετ να προσεύχεται στον ναό, την πλησιάζει σιγά-σιγά και γονατίζει δίπλα της. «Κύριε, σε ευχαριστώ γι’ αυτό το δώρο που μου έδωσες. Μέχρι τώρα δεν είχα πίστη για τίποτα, δεν με γέμιζε τίποτα, ήμουνα ένας κενός άνθρωπος, αλλά χάρη σε σένα γνώρισα το μεγαλείο της αγάπης.

Αυτό το κορίτσι που γνώρισα μέσα σε αυτό το μοναστήρι άλλαξε τη ζωή μου. Και τώρα πια, πιστεύω ότι γίνονται και θαύματα! Γιατί η Ελισάβετ έχει στα σπλάχνα της το παιδί μας και αυτό δεν είναι αμαρτία αλλά θαύμα!!!», προσεύχεται και ο ίδιος, της πιάνει το χέρι, αλλά εκείνη πετάγεται πάνω, κάνει δυο βήματα πίσω και του ζητάει να μην γίνεται βλάσφημος.

«Εσύ δε μ’ αγαπάς; Δεν θες να γίνουμε οικογένεια; Και όταν το παιδί μας γεννηθεί και ανοίξει τα ματάκια του…», της λέει και πάει να την πλησιάσει. «Μην με πλησιάζεις!», του φωνάζει η Ελισάβετ και κάνει ακόμα ένα βήμα πίσω.

Ο Πέτρος απλώνει το χέρι του και πάει και πάλι να την πλησιάσει, κι εκείνη έντρομη σπρώχνει το μανουάλι με τα αναμμένα κεριά προς το μέρος του, με αποτέλεσμα ο Πέτρος να αρπάξει φωτιά…

diavaseto.gr

Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πήγη, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.

Σχόλια

σχόλια

Loading...
loading...