«Ο γλυκύ μου έαρ, γλυκύτατον μου τέκνον, που εδύ σου το κάλλος;»


Είθε μητέρα καμία να μην θρηνήσει τόσο σπαρακτικά το χαμό του αγαπημένου της παιδιού. Είθε οι άνθρωποι να κατανοήσουμε ΤΗ ΘΥΣΙΑ ΕΚΕΙΝΟΥ και να παραδειγματισθούμε, για να μπορέσουμε να νικήσουμε τις μάστιγες της εποχής μας.

Τις κοινωνικές μάστιγες εκείνες που οδηγούν τους ανθρώπους κάθε ηλικίας και ιδιαίτερα τους νέους στον ψυχικό, στο διανοητικό και τέλος στον θάνατο από τα ναρκωτικά, τον αλκοολισμό, την πορνεία, την ανωμαλία και τις βάρβαρες συμπεριφορές προς τους ηλικιωμένους.

ΕΙΘΕ. ΕΙΝΑΙ ΜΗΝΥΜΑ ΖΩΗΣ.

Το πείραμα της ζωής χωρίς ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ, έγινε και ΑΠΕΤΥΧΕ. Την πίκρα από το καταστρεπτικό αυτό πείραμα την δοκιμάσαμε και δοκιμάζουμε.

Όλα τα συστήματα τα δοκιμάσαμε. Όλες τις ψευτοΘΕΩΡΙΕΣ τις γνωρίσαμε. Όλα τα πολιτεύματα που κυβερνήσανε την παγκόσμια ανθρωπότητα. Όλα τα ψευτοΚΑΘΕΣΤΩΤΑ χωρίς ΧΡΙΣΤΟ, είναι καθεστώτα αδικίας, βίας, διαφθοράς και εγκλήματος. Ο βαθμός της αδικίας, της βίας, της διαφθοράς και του εγκλήματος διαφέρει.

Άλλοι αδικούν μαζικά, άλλοι αδικούν ατομικά, άλλοι αδικούν με την βία των όπλων για την επιβολή των ψευτοϊδεών τους και της εξουσίας τους, και άλλοι χρησιμοποιούν τη βία της πλύσεως του εγκεφάλου με την απάτη του κομμουνισμού και του φασισμού και άλλοι με την απάτη της μασονίας, των γιαχωβάδων και πολλών σατανικών αιρέσεων και άλλοι με τα ηλεκτρονικά μέσα της μαζικής ενημέρωσης.

ΧΩΡΙΣ ΧΡΙΣΤΟ Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΒΑΔΙΖΕΙ ΣΤΟΝ ΟΛΕΘΡΟ. Όλα τα μέσα του σύγχρονου πολιτισμού κι όλη η υλική ευμάρεια δεν μπορούν να συγκρατήσουν την ανθρώπινη κοινωνία από τον κατήφορο της αυτοκαταστροφής.

Όλα τα κοινωνικά και πολιτικά συστήματα δεν μπορούν να πληρώσουν ΤΟ ΚΕΝΟ που δημιουργεί στην ανθρώπινη ψυχή Η ΑΠΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ.

Όλα τα μέσα της διασκέδασης δεν μπορούν να ικανοποιήσουν τη δίψα για χαρά, τον πόθο για ευτυχία, που καίει στα στήθη όλων των ανθρώπων.

ΧΩΡΙΣ ΧΡΙΣΤΟ Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΕΙΝΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΖΟΥΓΚΛΑ δίποδων ζώων, όπου το ένα θα κατασπαράξει το άλλο.

Οι πιστοί την Μεγάλη Εβδομάδα ζούνε ιερές στιγμές. Παρακολουθούν το πάθος του ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ. Μεταφέρονται νοερά στα Ιεροσόλυμα. Προσπαθούν να «συμπορευθούν και να σταυρωθούν» ΜΕ ΤΟ ΧΡΙΣΤΟ. Σ’ αυτό βοηθούν πολύ οι ακολουθίες της Μεγάλης Εβδομάδας. Είναι εξαίσιοι οι ύμνοι της. Μετά από το κείμενο ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΓΡΑΦΗΣ, τα ωραιότερα κείμενα είναι οι ύμνοι της Μεγάλης Εβδομάδας. Ιεροί υμνογράφοι απέδωσαν κατά τον τέλειο ποιητικό τρόπο όχι μόνο ΤΑ ΣΕΠΤΑ ΠΑΘΗ ΤΟ ΣΩΤΗΡΟΣ ΧΡΙΣΤΟΥ, αλλά και τα ιερά συναισθήματα, που πλημμυρίζουν την καρδιά του πιστού.

Κάθε χρόνο ΤΑ ΕΓΚΩΜΙΑ υψώνονται σαν μια τεράστια σημαία μέσα στον ανοιξιάτικο ορίζοντα και η πολύφωνη και πολύψυχη κραυγή του πιστού λαού γίνεται μια ρομφαία που σπαδίζει με τον πιο αληθινό και τον πιο ζωντανό τρόπο την ατμόσφαιρα, σαν να θέλει να διώξει και να αφανίσει την μεγάλη ΕΝΟΧΗ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΓΕΝΟΥΣ, για τον άδικο θάνατο ΤΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ ΚΑΙ ΕΥΕΡΓΕΤΗ ΤΗΣ ΖΩΗΣ.

Κι αυτό το συγκλονιστικό γεγονός κανένας δεν μπορεί να το αμφισβητήσει, να το αρνηθεί και να το ακυρώσει.

Είναι ο αιώνιος θρίαμβος της ζωής κατά του θανάτου. Της αληθινής όμως ζωής εν Χριστώ και όχι της ψευδεπίγραφης και επίπλαστης διαβίωσης της εφήμερης παγκόσμιας ανθρωπότητας.

Η ΣΠΑΡΑΚΤΙΚΗ ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΜΗΤΕΡΑΣ ΤΟΥ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ, η κραυγή κάθε πιστής ψυχής, ΠΟΥ ΑΓΑΠΑ ΤΟΝ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟ ΑΛΗΘΙΝΑ, και δεν τον εκμεταλλεύεται, μετατρέποντας ΤΟΝ ΙΕΡΟ ΧΩΡΟ ΤΩΝ ΙΕΡΩΝ ΝΑΩΝ, σε εμπόριο και σε εισπρακτική επιχείρηση.

«Ω ΓΛΥΚΥ ΜΟΥ ΕΑΡ, ΓΛΥΚΥΤΑΤΟΝ ΜΟΥ ΤΕΚΝΟΝ, ΠΟΥ ΕΔΥ ΣΟΥ ΤΟ ΚΑΛΛΟΣ;».

Αυτός είναι ίσως ο πιο περιεκτικός, ο πιο κυρίαρχος στίχος ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΓΚΩΜΙΩΝ.

Έχει την εκφραστική του υπαρξιακού σπαραγμού, που δεν στηρίζεται στις σκέψεις του μυαλού, αλλά στα δάκρυα της καρδιάς όταν συντρίβεται και λιώνει σαν το κερί. Είναι Ο ΙΕΡΟΣ, Ο ΑΓΙΟΣ ΠΟΝΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΟΝΟ ΑΓΙΟ ΤΩΝ ΑΓΙΩΝ ΠΟΥ ΑΓΑΠΑ ΚΑΙ ΑΓΙΑΖΕΙ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ.

Είναι η κραυγή που συγκλονίζει λυτρωτικά και μεταμορφώνει την θέα και την βίωση της αληθινής ζωής.

Όσοι πιστεύουμε ΣΤΟΝ ΕΣΤΑΥΡΩΜΕΝΟ ΚΑΙ ΑΝΑΣΤΑΝΤΑ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟ ΚΑΙ ΣΥΓΚΙΝΟΥΜΕΘΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΘΗΜΑΤΑ ΤΟΥ, ας προσπαθήσουμε να σβήσουμε το ΠΑΡΑΠΟΝΟ ΑΥΤΟ ΤΟΥ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ, «ΜΕ ΤΟ ΑΦΟΙΣ ΑΥΤΟΙΣ», που πρέπει να γίνει καθημερινή μας προσευχή.

Γιατί άλλοι τις άπειρες ευεργεσίες ΤΟΥ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ, τις ανταποδίδουν με βρισιές και βλαστήμιες, με περιφρόνηση και χλευασμό, με κακία και μίσος. Με πολεμική, με διωγμό του ανθρώπου που αγαπά ΤΟΝ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑ.

Σε 90.000 ανέρχονται οι Χριστιανοί που έχασαν τη ζωή τους το περασμένο έτος στο βωμό της πίστης που έπεσαν στα χέρια των Ισλαμιστών αλλά και σε πολλούς άλλους βάρβαρους λαούς και φυλές από τα πρώτα χρόνια της Χριστιανοσύνης.

ΕΞΑΚΟΣΙΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ, εμποδίστηκαν να ασκήσουν την πίστη τους και τα τελευταία 15 χρόνια 1,5 εκατ. δολοφονήθηκαν για την πίστη τπους ΣΤΟΝ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟ.

Οι επίσημες αναφορές συγκλονίζουν: Κάθε μήνα 255 Χριστιανοί δολοφονούνται, 104 Χριστιανοί έπεσαν θύματα απαγωγής, 180 Χριστιανές γυναίκες κακοποιήθηκαν σεξουαλικά ή τις ανάγκασαν να αλλάξουν την Χριστιανική τους ιδιότητα. Στο σύνολο 160 Χριστιανών, κρατούνται παράνομα σε άγνωστες φυλακές, δικάζονται χωρίς δίκη και φυλακίζονται μέχρι να πεθάνουν.

Κάθε πέντε λεπτά στον πλανήτη μας, ένας Χριστιανός δολοφονείται ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ. Θα μου επιτρέψετε να μην αναφερθώ στα βάρβαρα εγκλήματα των «φίλων μας δυτικών» με τις Σταυροφορίες στα χρόνια της βυζαντινής αυτοκρατορίας την οποία διαλύσανε και οδηγήσανε τους ΤουρκοΜογγόλους από τα βάθη της ανατολής όπως κάνουν και σήμερα με τα λεφούσια των μουσουλμάνων λαθρομεταναστών για να την αποθνικοποιήσουν και να την αποχριστιανοποιήσουν, διαλύοντας εντελώς.

Μέσα σε ένα χρόνο Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΕΛΛΑΔΑ, από ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ με εντολή των γνωστών Σιωνιστών της άθεης Αμερικής και της Μασωνικής Ευρώπης, οι αφελείς και καιροσκόποι του Ελληνικού κοινοβουλίου ψηφίσανε ΣΕ ΟΥΤΕΡΟΘΡΗΣΚΟ ΚΡΑΤΟΣ. Επίσημα πλέον με το σημερινό επίπλαστο σύνταγμα παύει να είναι ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ.

Με αποτέλεσμα να μην διδάσκονται ΤΑ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ – ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΑ στα δημοτικά σχολεία, στα γυμνάσια, στα λύκεια και στα πανεπιστήμια. Δεν επιτρέπουν στους αύλειους χώρους των σχολείων να ακούγεται η πρωινή προσευχή διότι ενοχλούνται οι λαθρομετανάστες μουσουλμάνοι που διέρχονται κοντά από τα σχολεία.

Απομάκρυναν ΤΙΣ ΑΓΙΕΣ ΙΕΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΙΔΑΚΤΙΚΕΣ ΑΙΘΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΤΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΩΝ ΓΡΑΦΕΙΩΝ – ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΩΝ.

Δεν διδάσκεται Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΩΝ ΗΡΩΩΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ και αντικαταστάθηκε με κείμενα των Σιωνιστών και εγκληματιών – ανωμάλων του συμμοριτοπολέμου…

ΠΡΟΔΟΣΑΝΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΣΑΝΕ μετά από απαίτηση των άθεων Σιωνιστών της Αμερικής και της Μασωνικής Ευρώπης, στους γνωστούς από τα βάθη της Ιστορίας μας, βάρβαρους – εγκληματίες Σλαύους…

Χίλοι διακόσιοι πενήντα δύο Χριστιανοί απήχθησαν. Βιάστηκαν 1.020 Χριστιανοί. Στο σύνολό τους 793 ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟΙ ΙΕΡΟΙ ΝΑΟΙ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΗΚΑΝ ή μετατράπηκαν σε τζαμιά ή αποθήκες ή σε οίκους ανοχής ή σε καφενεία ή σε σταύλους ή σε καταστήματά ή σε χώρους διασκέδασης ή τους ισοπέδωσαν εντελώς και τους αφάνισαν, τις δε ιερές εικόνες και τα ιερά κειμήλια τα πουλήσανε σε άθεους συλλέκτες στα ξένα κράτη…

Εδώ στην Ελλάδα η επίσημη υπηρεσία του ΥΠΠΟ, τί κάνει σήμερα: Έχει συντηρήσει 41 τζαμιά, 17 χαμάμ, 4 μπεζεστένια (αγορές), τρία ταφικά μνημεία – τουρπέδες (κοιμητήρια), όπως και πολλά φρούρια, πυριτιδαποθήκες και οχυρωματικά έργα της ΤουρκοΜογγόλικης κατοχής.

Στην Τουρκία που είναι υπό κατοχή τους Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΜΙΚΡΑ ΑΣΙΑ, Η ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΘΡΑΚΗ, Η ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ ΚΑΙ ΕΝΑ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΜΕΓΑΛΟΝΗΣΟΥ ΚΥΠΡΟΥ, και μικρών άλλων Ελληνικών νησιών του Αιγαίου – Ίμβρο και Τένεδο, τα Ελληνικά μνημεία δεν αντιμετωπίζονται με τον δέοντα σεβασμό που τουλάχιστον η ιστορία επιβάλλει όπως πιο πάνω αναφέρθηκα.

Εδώ στην πατρίδα μας ΑΡΤΑ – από τα βάθη της πανάρχαιας ιστορίας, της Αρχαίας Αμβρακίας, – πρωτεύουσες πραγματικές της Ηπείρου. Στον τόπο εδώ βαδίσανε θεοί, ήρωες, ημίθεοι, φιλόσοφοι, κωμωδοποιοί, μουσικοί, ιστορικοί, τραγωδοί, ποιητές, συγγραφείς, γλύπτες, μαθηματικοί, αστρονόμοι, στρατηγοί, θαλασσοπόροι, ρήτορες, έμποροι, βασιλείς και ΑΓΙΟΙ.

Μια ιστορία 5.000 ετών και πλέον, έχει παραδοθεί σε ένα τσούρμο βαρβάρων, σε ένα καρακιτσαριό που νέμονται την εξουσία και ταλανίζουν έναν λαό του ιστορικού Νομού Άρτας, με τις επίπλαστες υποσχέσεις που δίδουν κάθε πέντε ή τέσσερα χρόνια, ξεζουμίζοντας τον από πόρους και εξαχρειόντας τον με πολιτισμικά υποπροϊόντα.

Και κορδώνονται και ποζάρουν με τουπέ στις κάμερες για τις κούφιες υποσχέσεις που δίδουν στο λαό του νομού Άρτας. Και οι σπάνιες αρχαιότητές μας, τα σπλάχνα των σπλάχνων του παγκόσμιου πολιτισμού, περνούν δεύτερες και τρίτες ταφές από τους νεκροθάπτες δημίους της ιστορικής Άρτας και του νομού, με τα αρχαιολογικά ευρήματα νε εκθέτονται στα Ιωάννινα και σε άλλες πόλεις.

Και τα Ιερά κειμήλια όπως και οι ιερές εικόνες και πλήθος νομισμάτων να εκθέτονται στο κάστρο του Ιτς Καλέ στα Γιάννενα, και εδώ να στήνουν μια προκάτ κατασκευή στις όχθες του ποταμού εκθέτοντας αγγεία, σκελετούς και επιγραφές. Και τα σπάνια ευρήματα όπως τα ψηφιδωτά που έχουν βρει κατά καιρούς στις ανασκαφές κανένας μας δεν γνωρίζει που βρίσκονται και για πού έχουν αποφασίσει να τα μεταφέρουν για να τα εκθέσουν. Και κορδώνονται και ποζάρουν στις κάμερες και στις τοπικές εφημερίδες τύπου βιομάστερ… ότι επιτελούν έργο με τις ανασκαφές που κάνουν, και με το ΣΟΒΑΤΙΣΜΑ στις Άγιες Ιερές τοιχογραφίες των Ιερών Εκκλησιών, ενώ αντιθέτως οι Ιταλοί και οι Ρώσοι αποκαθιστούν τις τοιχογραφίες στην αρχική τους μορφή. Και παρατήρησα πρόσφατα ότι ετοιμάζουν την αποκόλληση της τοιχογραφίας που βρίσκεται στον νάρθηκα της Παναγίας των Βλαχερνών και παρουσιάζει την λιτανεία της Ιερής Εικόνας της Παναγίας στην Κωνσταντινούπολη και το πανηγύρι. Φτάσανε σε σημείο να απομακρύνουν τις εικόνες από ΠΟΡΣΕΛΑΝΗ ΤΗΣ ΣΤΑΥΡΩΣΕΩΣ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΤΡΙΩΝ ΙΕΡΑΡΧΩΝ από τον Άγιο Ιερό Ναό του Αγίου Βασιλείου Άρτας και να τις έχουν μεταφέρει στα Γιάννενα όπου εκθέτονται στο Ιτς Καλέ και στη θέση τους να έχουν τοποθετήσει γύψινα αντίγραφα…

Κι αυτοί που νέμονται την εξουσία και ταλανίζουν έναν λαό με τις κούφιες υποσχέσεις… το έντυπο βιομάστερ της Άρτας, κάποιος από δαύτους που νέμονται την τοπική εξουσία, λόγω της προεκλογικής περιόδου πέταξε μια κούφια υπόσχεση μοιράζοντας εκατομμύρια, για την συντήρηση του τζαμιού στο Ιμαρέτ.

Τους πληροφορούμε ότι το τζαμί στο Ιμαρέτ έγινε πάνω από το εκκλησάκι του Ιωάννη του Προδρόμου, με τα σπάνια υλικά από το εξωτερικό και εσωτερικό χώρο του Ιερού Βυζαντινού Ναού της Παρηγορήτισσας που σήμερα 138 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΗΣ ΑΡΤΑΣ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΕ ΠΛΗΡΗ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΗ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΗ ΝΑ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΕΙ ΑΝ ΔΕΝ ΓΙΝΟΥΝ ΑΜΕΣΑ ΕΡΓΑ ΑΝΑΣΤΗΛΩΣΗΣ ΚΑΙ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ.

Να αφήσουν κατά μέρος τα τζαμιά των ΤουρκοΜογγόλων κι ας ανοίξουν τις τηλεοράσεις τους για να δουν τους Γάλλους ομολόγους τους για να κατανοήσουν ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΕΘΝΙΚΗ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑ.

Σε όλα που πιο πάνω λεπτομερέστατα αναφέρθηκα, το παράπονο ΤΟΥ ΕΣΤΑΥΡΩΜΕΝΟΥ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ, για τον άνθρωπο και για τους Ιερούς Χώρους των Εκκλησιών στην ιστορική πόλη της Άρτας που είναι έρημοι και σε πλήρη εγκατάλειψη παρότι άλλαξε η θέση του μητροπολίτη. «ΛΑΟΣ ΜΟΥ, ΤΙ ΕΠΟΙΗΣΑ ΣΟΙ, ΚΑΙ ΤΙ ΜΟΙ ΑΝΤΑΠΕΔΩΚΑΣ;» ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΥΦΙΣΤΑΤΑΙ…

Αλήθεια με τί θράσος στεκόμαστε μπροστά ΣΤΟΝ ΕΣΤΑΥΡΩΜΕΝΟ ΣΩΤΗΡΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΚΑΙ ΖΗΤΑΜΕ ΤΟ ΕΛΕΟΣ ΤΟΥ, όταν αυτά που είχε πει και δίδαξε κανένας από εμάς τους ανθρώπους δεν τα τήρησε, ούτε πρόκειται να τα τηρήσει, άσχετα τι βαθμό φέρει στην εφήμερη ζωή που διάγει… και τί πλούτη και μόρφωση κατέχει… Θάμβος κατέχει τον άνθρωπο που έχει μέσα στην ψυχή του ΤΗΝ ΜΑΚΡΟΘΥΜΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΤΟΥ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ.

ΣΤΑΥΡΩΘΗΚΕ ΕΥΕΡΓΕΤΩΝΤΑΣ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΚΙ ΑΥΤΟΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΠΡΟΔΙΔΕΙ ΜΕ Τις ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΕΣ ΤΟΥ ΑΝΟΗΤΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ.

ΔΟΞΑ ΤΗ ΜΑΚΡΟΘΥΜΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΣΟΥ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ, ΚΥΡΙΕ ΔΟΞΑ ΣΟΙ.

ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟ ΠΑΣΧΑ. ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ.

spicynews12.eu

Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πήγη, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.

Σχόλια

σχόλια

Loading...
loading...