Ανάμεσα στους αγνοούμενους της τραγωδίας στα Τέμπη βρίσκεται και μία σοπράνο και ηθοποιός, η οποία ακούει στο όνομα Ελισάβετ Χατζηβασιλείου. Πρόκειται για την καλή φίλη του μοντέλου του GNTM, Αλεξίας Κούβελα, η οποία δεν έχει σταματήσει να κάνει αναρτήσειςμέχρι να βρεθεί κάποιος που μπορεί να γνωρίζει κάτι για την ίδια όλες αυτές τις ώρες, αφού δεν έχει βρεθεί το σώμα της και η ίδια δεν έχει δώσει σημείο ζωής
Την Πέμπτη 2/3, ωστόσο, το μοντέλο δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ένα μήνυμα που δέχθηκε λέγοντας πως υπήρξε επικοινωνία με την μητέρα της κοπέλας και αποκαλύφθηκε πως βρέθηκε νεκρή η γάτα που είχε μαζί της στο ταξίδι, αλλά η νεαρή δεν έχει βρεθεί ακόμα και το τηλέφωνό της χτυπάει κανονικά.
Ανάμεσα στους αγνοούμενους βρίσκεται και μία 21χρονη φοιτήτρια της Ιατρικής Σχολής, Κλαούντια Λάτα, η οποία έχει καταγωγή από την Αλβανία και η αλβανική κοινότητα δημοσιεύει επίσης πολλές εικόνες της, ώστε να μπορέσει να εντοπιστεί σύντομα, διότι η οικογένειά της έχει αρχίσει να χάνει τις ελπίδες της.
«Η οικογένεια Λάτα, Αλβανοί μετανάστες που μένουν στη Λάρισα ξεκίνησαν διαδικασίες ταυτοποίησης μέσω DNA, ωστόσο οι ελπίδες τους λιγοστεύουν…»
youweekly