Ο Σωκράτης και η Αλκμήνη ζουν τον έρωτά τους στην γη της ελιάς, αγνοώντας πως η Μυρτάλη καραδοκεί και είναι πανέτοιμη να διαλύσει τη σχέση τους.

Η Αλκμήνη δείχνει φανερά ενθουσιασμένη, γεγονός που ενοχλεί αρκετά την Μυρτάλη στη δουλειά.

Τα ραντεβού της συνεχίζονται και το πάθος φουντώνει. Όσο κάποιοι ζουν τον έρωτά τους, άλλοι υποφέρουν από τον πόνο και την απόγνωση. Η Μυρτάλη είναι εξοργισμένη με τον Χρήστο και φροντίζει να ξεσπά διαρκώς σε όλους.

Η κατάσταση βγαίνει εκτός ελέγχου, όταν η Αλκμήνη καλεί τον Σωκράτη στο εργαστήριο. Οι δυο τους φιλιούνται παθιασμένα εν ώρα εργασίας. Η Μυρτάλη μπαίνει στο εργαστήριο και τους πιάνει στα πράσα, εκφράζοντας την οργή της με τον χειρότερο τρόπο!

Οι δυο συνεργάτιδες πιάνονται στα χέρια, με τον Σωκράτη να αποχωρεί ντροπιασμένος. Η Αλκμήνη δηλώνει παραίτηση και ξεσπά στην Μυρτάλη, με τον χειρότερο τρόπο. Οι δυο τους τσακώνονται άγρια στην γη της ελιάς, με αποτέλεσμα η Αλκμήνη να παίρνει τον Σωκράτη και να κλείνει κάθε πόρτα στην Μυρτάλη!

Η Ισμήνη καταρρέει με την αποχώρηση της Αλκμήνης. Εάν φύγει η καλύτερη χημικός, τότε το εργαστήριο θα διαλυθεί. Όλοι βρίσκονται σε πανικό, εκτός από την Μυρτάλη, η οποία αδιαφορεί για τη δουλειά, αλλά και για τους υπαλλήλους της.

diavaseto.gr

Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πήγη, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.

Σχόλια

σχόλια

Loading...
loading...