Σε μία άκρως ανατριχιαστική αποκάλυψη προχώρησε η εκπομπή «Το Πρωινό» μέσω του Γιώργου Λιάγκα.

Όπως αποκάλυψε ο παρουσιαστής, ο θείος της 12χρονης που βιάστηκε κατά συρροή, εντόπισε μηνύματα στο κινητό από ένα ζευγάρι. Μάλιστα δέχθηκε και μία κλήση στο messenger από έναν παντρεμένο που βρισκόταν μαζί με τη γυναίκα του. Όταν κατάλαβαν ότι ήταν άνδρας έκλεισαν το τηλέφωνο.

«Για να φουντώσει την ερωτική επιθυμία με τον άνδρα της, θα βίαζαν το κορίτσι μας» είπε ο θείος της 12χρονης.

Συγκλονιστικά όσα έρχονται στη δημοσιότητα για τον εφιάλτη του παιδιού

Συγκλονίζουν όσα έρχονται στο φως της δημοσιότητας για τον 53χρονο που κατηγορείται ότι βίαζε και εξέδιδε το 12χρονο κορίτσι από τον Κολωνό. Η γιαγιά του κοριτσιού τόνισε σε δηλώσεις της πως η πλευρά του 53χρονου προσπάθησε να δωροδοκήσει την οικογένεια με 10.000 ευρώ για να μην μιλήσει, με το θείο του άτυχου παιδιού να φέρνει στο φως τα ανατριχιατικά μηνύματα που της έστελενε ο 53χρονος.

«Πήγε να την πληρώσει, να της δώσει 10.000 ευρώ για να μη μιλήσει. Έγινε πριν συλληφθεί, δεν ξέρω πριν πόσες ημέρες. Τους απειλούσε αυτός όλους, “θα σας σκοτώσω όλους”, “θα σας κάψω ζωντανούς” και μετά πήγε η γυναίκα του και τους παρακαλούσε και λέει θα σας δώσω 10.000 ευρώ να μη μιλήσετε, να ξεχαστεί το θέμα. Λέει η νύφη μου “δε θέλω τα λεφτά, θα τη θάψω” και έφυγε, τίποτα άλλο.

Πήγε η γυναίκα του να τους πληρώσει και αυτός τους απειλούσε μέρα νύχτα. Αφού βρήκε το παιδάκι, 9 χρονών το αγοράκι (αδερφός 12χρονης), πήγε εκεί στην πλατεία απέναντι στο περίπτερο και το κυνηγούσε, το κυνηγούσε, να το χτυπήσει, να το βιάσει.

Το παιδί έτρεξε, δε το άφηνε να μπει στο σπίτι του και ήρθε επάνω σε εμένα, το βρήκε ο αδελφός του σχεδόν λιπόθυμο. “Τι έπαθες παιδί μου;”, “με κυνηγούσε ο…” και λέω στη νύφη μου “πάρε την αστυνομία” και πήρε αμέσως τη ΓΑΔΑ, την δικηγόρο και το κατήγγειλε», είπε η γιαγιά στο Mega.

athensmagazine.gr

Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πήγη, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.

Σχόλια

σχόλια

Loading...
loading...