Δεν έχει έλεος η Αρετή! Αποφασισμένη να εκδικηθεί την κόρη της, φτάνει στα άκρα. Με βοηθό της την Ασπασία, καταστρώνουν σχέδια που θα αποβούν μοιραία για την υγεία της νεαρής πρωταγωνίστριας. Η Αρετή δηλητηριάζει την Βασιλική και όλη η Μάνη σηκώνεται στο πόδι, στην γη της ελιάς.

Βοηθός της σε αυτό θα είναι η Χρυσούλα. Εκείνη, βλέποντας την απελπισία των δύο γυναικών, αποφασίζει να δράσει προς όφελός της. Έτσι, εκμεταλλεύεται την αφέλειά τους και τους πουλάει μαγικά “φίλτρα”, τα οποία προορίζονται για έναν συγκεκριμένο σκοπό.

Εξηγεί στην Αρετή πως εάν η κόρη της φάει το συγκεκριμένο, τότε θα χωρίσει με τον Φίλιππο και θα γυρίσει στην αγκαλιά της! Σύμφωνα με το περιοδικό MYtv και τον Παναγιώτη Μουλόπουλο, οι δύο γυναίκες εμπιστεύονται τυφλά την μάγισσα και αγοράζουν το συγκεκριμένο φίλτρο.

Άσπασία και Αρετή

Η Ασπασία διευκολύνει την κατάσταση, μαγειρεύοντας για την οικογένεια. Σε ένα τάπερ βάζει φρέσκο φαγάκι κι από πάνω το φίλτρο. Το πηγαίνει στη Βασιλική ως κέρασμα, επειδή την βλέπει κουρασμένη.

Έκτοτε, η Βασιλική πέφτει στα πατώματα. Αμέσως την τρέχουν στην Αντιγόνη, η οποία ανακοινώνει στην οικογένεια πως έπαθε τροφική δηλητηρίαση! Η Αρετή καταφέρνει και δηλητηριάζει την Βασιλική, εξαιτίας της ανοησίας της, στην γη της ελιάς.

Όλη η Μάνη μαθαίνει πως η Βασιλική έφαγε από το φαγητό της Ασπασίας. Τότε τα βλέμματα στρέφονται κατά των δύο γυναικών

youfly.com

Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πήγη, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.

Σχόλια

σχόλια

Loading...
loading...