Η Αρετή και στο νέο κύκλο της σειράς «Η Γη της Ελιάς» όπως φαίνεται εξακολουθεί να θέλει ο Στάθης να γυρίσει σε εκείνην και στο σπίτι του και παρακινούμενη από αυτήν την εμμονή της αποφασίζει να του κάνει μάγια.

Νέο σχέδιο από την Αρετή για να φέρει τον Στάθη κοντά της

σειρά Γη της Ελιάς Αρετή Στάθης

Η Αρετή ακόμα δεν μπορεί να ξεπεράσει ότι ο Στάθης την εγκατέλειψε. Δεν μπορεί να το δεχτεί γιατί ακόμα τον αγαπά και τα αισθήματά της κάνουν τη ζήλια πιο έντονη. Ο Στάθης, όμως, δεν νιώθει τίποτα για εκείνη και αυτό που επιθυμεί είναι να βρεθεί όσο γίνεται πιο μακριά, να αφήσει πίσω του το παρελθόν και να συνεχίσει τη ζωή του. Εξάλλου, η στάση της και οι πράξεις της το μόνο που έκαναν ήταν να καταστρέψουν ότι μπορεί να ένιωθε κάποτε.

Η πανούργα Αρετή για ακόμα μια φορά καταστρώνει ένα σχέδιο στο μυαλό της, επισκέπτεται την Χρυσούλα, την χαρτορίχτρα και σχεδιάζουν τις επόμενες κινήσεις τους για να κάνει “μάγια” στον Στάθη.

youfly .com

Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πήγη, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.

Σχόλια

σχόλια

Loading...
loading...