Μία δραματική ιστορία με πάθη, λάθη, βεντέτες και δίψα για δικαίωση στο πρόγραμμα του MEGA.

1. ΔΥΟ ΘΑΝΑΤΟΙ ΦΕΡΝΟΥΝ ΗΡΕΜΙΑ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΩΣΗ

Όπως ήδη έχετε μάθει και μάλιστα διά στόματος Αντρέα Γεωργίου, δύο δολοφονίες θα αναστατώσουν τη Μάνη. Ο ένας από αυτούς είναι του Δημήτρη.

Όπως έχουμε δει, ο Δημήτρης έχει ξεφύγει πλέον και έχει μπει στο μάτι του Κωνσταντίνου, λόγω της δράσης που έχει αναπτύξει πίσω από την πλάτη του. Την ίδια στιγμή, σε τεντωμένο σχοινί κινείται και η σχέση του με την Αθηνά, καθώς τη φτάνει στα όριά της με τους νέους σκληρούς εκβιασμούς.

Η Αθηνά βρίσκεται σε πραγματικό αδιέξοδο και για μια ακόμα φορά ο φύλακας άγγελός της, ο Ιάκωβος, αναλαμβάνει να «καθαρίσει» την υπόθεση. Το μόνο σίγουρο είναι ότι ο Δημήτρης θα βρεθεί νεκρός. Η δεύτερη δολοφονία είναι αυτή του Ανέστη.

Σύμφωνα με το TV24, ο Ανέστης από την πρώτη μέρα που βγαίνει από τη φυλακή δημιουργεί τεράστια προβλήματα στους γύρω του και κυρίως στη Μαρίνα και την Ευτυχία.

Παράλληλα όμως αρχίζει την παραβατική ζωή με το εμπόριο ναρκωτικών. Ο Ανέστης θα έχει κακό τέλος, καθώς είναι αρκετοί αυτοί που θέλουν να τον βγάλουν από τη μέση.

2. Ο ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΤΑΙ

Ο Δημοσθένης (Κούλλης Νικολάου) μπαίνει στη σειρά και αμέσως δείχνει ποιος έχει το πάνω χέρι, ενώ ο πραγματικός λόγος που επιστρέφει τη Μάνη θα αποκαλυφθεί στο τελευταίο επεισόδιο. Με το που φτάνει, δίνει αμέσως δουλειά στον Στάθη, καθώς τον βάζει να δουλέψει τους ελαιώνες του.

Την ίδια στιγμή ανακοινώνει στον Κωνσταντίνο ότι σκοπεύει να διεκδικήσει κι αυτός τη δημαρχία, γεγονός που θα τον φέρει αντιμέτωπο με τον Ισίδωρο.

Παράλληλα θα δείξει το αληθινό του πρόσωπο και το πόσο σκληρός είναι αρχικά στον Κωνσταντίνο, όταν αυτός του ζητήσει να σταματήσει τη συνεργασία τους, λόγω του επικείμενου γάμου του και φυσικά λόγω της Ισμήνης που λατρεύει και δεν θέλει να μπει η σχέση τους σε περιπέτειες. Ο Δημοσθένης θα είναι αμείλικτος απέναντί του και όχι με… λόγια!

γη της ελιας spoiler

3. Ο ΙΑΚΩΒΟΣ ΦΕΥΓΕΙ ΑΠΟ ΤΗ ΜΑΝΗ

Η σχέση του Ιάκωβου με την Αθηνά θα λήξει άδοξα. Ο Ιάκωβος μετά τα τελεσίγραφα της Ιουλίας και την αρνητική στάση που έχουν όλοι γι’ αυτή τη σχέση, αποφασίζει να προστατέψει την Αθηνά πριν να είναι αργά.

Την αγαπάει, όμως βλέπει τόσο το αδιέξοδο όσο και τον κίνδυνο που εγκυμονεί αυτή η σχέση και παίρνει με πόνο ψυχής τη μεγάλη απόφαση να απομακρυνθεί από αυτή.

Κι επειδή η Μάνη είναι μικρός τόπος, ο Ιάκωβος αποφασίζει να φύγει όσο πιο μακριά μπορεί. Έτσι πάει στην Ισπανία, όπου εκεί είχε ζήσει πολλά χρόνια ήδη.

Η Αθηνά θα γίνει ένα ράκος. Δεν θα μπορέσει εύκολα να ξεπεράσει αυτόν τον χωρισμό και θα κλειστεί τελείως στον εαυτό της. Αυτή η κατάσταση μάλιστα θα λυγίσει την Αναστασία, η οποία θα έρθει και πάλι κοντά με την… κυρά της!

4. ΕΥΤΥΧΙΑ & ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ ΜΑΖΙ

Η στάση της Ευτυχίας απέναντι στον Αποστόλη δεν είναι τελικά ένα πείσμα, ένας πληγωμένος εγωισμός. Η Ευτυχία είναι αποφασισμένη να μην είναι ποτέ ξανά με τον Αποστόλη και δεν θα είναι για έναν και μόνο λόγο. Δεν είναι και δεν ήταν ποτέ ερωτευμένη μαζί του.

Απλά ο Αποστόλης βρέθηκε στη ζωή της κάποια στιγμή που ήταν ευάλωτη ψυχολογικά και κοντά του αισθάνθηκε αγάπη και σιγουριά. Όμως αυτό δεν είναι αρκετό για την Ευτυχία. Όσο για το παιδί; Αυτό θα είναι μια από τις πιο δραματικές στιγμές που θα δούμε…

η γη της ελιας spoiler (2)

5. ΝΕΟΣ ΕΡΩΤΑΣ ΓΙΑ ΤΗ ΜΥΡΤΑΛΗ

Η Μυρτάλη όσο πάει και γίνεται ένας θηλυκός Ιπποκράτης. Θα τη δούμε να γίνεται όλο πιο σκληρή στη δουλειά αλλά και στις κοινωνικές της σχέσεις όλοι θα καταλάβουν ότι έχει πλέον αλλάξει.

Στα ερωτικά της ήδη έχουμε διακρίνει ένα μικρό ενδιαφέρον για τον Χρήστο, τον ανιψιό του Λυκούργου. Σιγά-σιγά αυτοί οι δύο θα έρθουν πιο κοντά και ένας νέος έρωτας θα προκύψει για τη Μυρτάλη.

6. Ο ΜΑΝΟΣ ΚΑΙ Ο ΙΣΙΔΩΡΟΣ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΜΙΚΡΗ ΑΓΓΕΛΙΚΗ

Ο Ισίδωρος είναι στην κυριολεξία τρελαμένος με την εγγονή του την Αγγελική και δεν θα χάνει ευκαιρία, πάντα με τη συγκατάθεση της Φανής, να βρίσκεται κοντά της.

Όπως θα δούμε σύντομα, και η μικρή είναι χαρούμενη με τη γνωριμία της με τον Ισίδωρο και μάλιστα θα ζητήσει από τη Φανή να τον ξαναδεί. Ο Ισίδωρος θα πάει ξανά να δει τη μικρή και μαζί του θα είναι όμως και ο Μάνος που θα θελήσει κι αυτός να γνωρίσει τη μικρή ανιψιά του.

Η συνάντηση αυτή θα είναι καθοριστική καθώς και ο Μάνος δείχνει ενθουσιασμένος μαζί της, ενώ η μικρή δένεται ανέλπιστα με τους Βρεττάκους.

7. Ο ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΜΕΝΕΙ ΣΤΗ ΜΑΝΗ Ή ΦΕΥΓΕΙ;

Μια μεγάλη ανατροπή μάς περιμένει σχετικά με τον Στέφανο. Ο Στέφανος τα ξαναβρίσκει με τον πατέρα του αλλά και με τη Βασιλική. Την ίδια στιγμή είναι αποφασισμένος να αλλάξει ζωή και μάλιστα γίνεται δεκτός από το Πανεπιστήμιο στην Ισπανία, ενώ μαζί του ετοιμάζεται να πάει και η Ελένη.

Θα φύγει όμως τελικά ο Στέφανος από τη Μάνη; Ποιο ρόλο θα παίξει η Αρετή; Θα θελήσει να πάει μαζί του ή θα βρει τρόπο να τον κρατήσει κοντά της;

η γη της ελιας spoiler

8. Η ΙΟΥΛΙΑ ΚΑΙ Ο ΓΙΩΡΓΗΣ ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΓΟΝΕΙΣ

Η Ιουλία όπως βλέπουμε έχει μπει στη διαδικασία ορμονικών θεραπειών για να μπορέσει να μείνει έγκυος. Ωστόσο, αυτό δεν αποτελεί αυτοσκοπό τόσο για εκείνη που θέλει να κάνει ευτυχισμένο τον Γιώργη, όσο και για τον Γιώργη ο οποίος αυτό που θέλει περισσότερο είναι να ζήσει με την Ιουλία μια ζωή χωρίς πιέσεις και πρέπει.

Όταν θα καταλάβουν ότι μάταια προσπαθούν για παιδί, θα αποφασίσουν ότι η αγάπη τους είναι πάνω απ’ όλα.

9. Η ΑΡΕΤΗ ΦΛΕΡΤΑΡΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΚΑΙ ΒΑΖΕΙ ΝΑ ΜΕΤΑΠΕΙΣΟΥΝ ΤΟΝ ΣΤΑΘΗ

Η Ασπασία, η γυναίκα του Δημοσθένη, αναλαμβάνει να μεσολαβήσει για να τα ξαναβρεί η Αρετή με τον Στάθη. Μάλιστα πιάνει τον Στάθη και του λέει να της δώσει μια δεύτερη ευκαιρία, αλλά φυσικά αυτός είναι ανένδοτος. Όμως η Αρετή ρίχνει τα δίχτυα της και στον Θανάση, τον πρώην της Αναστασίας.

η γη της ελιας spoiler

10. ΜΕ ΤΟΝ ΓΑΜΟ ΤΗΣ ΒΑΣΙΛΙΚΗΣ & ΤΟΥ ΦΙΛΙΠΠΟΥ ΤΟ ΦΙΝΑΛΕ

Ο Φίλιππος με τη Βασιλική παντρεύονται! Το ζευγάρι αποφασίζει να κάνει τον θρησκευτικό του γάμο στη Μάνη όπως τον είχαν ονειρευτεί. Ο αυλαία για φέτος πέφτει με τον λαμπερό τους γάμο και με καλεσμένη όλη την Αρεόπολη. Φυσικά μαζί με τον γάμο τους θα κάνουν και τη βάφτιση της μικρής Στέλλας.

sports365.gr

Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πήγη, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.

Σχόλια

σχόλια

Loading...
loading...