Ο Ανέστης δείχνει το σκληρό του πρόσωπο για ακόμη μια φορά, φέρνοντας σε δύσκολη θέση την Ευτυχία και το μωρό της, στην γη της ελιάς. Ο αδίστακτος εγκληματίας το ρίχνει ξανά στο ποτό και φτάνει έξω από το σπίτι της, εξοργισμένος

Μόλις την αντικρίζει, θυμάται ότι τον πρόδωσε και της ορμάει. Το ποτό δε τον αφήνει να σκεφτεί λογικά. Η Ευτυχία προσπαθεί να αμυνθεί, να τον διώξει από κοντά της, να δώσει την ίδια και το παιδί της…

Βέβαια, ο Ανέστης δε σκέφτεται ούτε την ίδια την Ευτυχία, ούτε το μωρό της, στην γη της ελιάς. Της επιτίθεται άσχημα, με αποτέλεσμα η Ευτυχία να πέφτει στο έδαφος. Σύμφωνα με το TV24 και την Μαρία Μεταξητινου, η Ευτυχία χάνει το μωρό της, το βράδυ της μοιραίας επίθεσης.

Η Ευτυχία στην γη της ελιάς

Όλα γύρω της σκοτεινιάζουν. Ο πόνος είναι τεράστιος. Ο Ανέστης δεν αναλαμβάνει καμία ευθύνη για το συγκεκριμένο συμβάν. Όλοι είναι σοκαρισμένοι από το κακό που βρήκε την καημένη την Ευτυχία. Τώρα, μένει να σταθεί ξανά στα πόδια της, να ξεπεράσει το τεράστιο σοκ.

Ο Αποστόλης καραδοκεί στη γωνία, με σκοπό να κάνει τον Ανέστη να πληρώσει για το λάθος που έκανε. Πλέον, κανείς δε μπορεί να τον εμποδίσει να πάρει στα χέρια την εκδίκηση που αναζητά τόσο πολύ.

youfly.com

Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πήγη, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.
Loading...
loading...