Ο Ανέστης πεθαίνει – Ανακούφιση για πολλούς, πένθος για ελάχιστους!

Έχουμε εξελίξεις στην Γη της Ελιάς. Ανέστης και Θύμιος είναι στην ψειρού.

Θυμόμαστε όταν παραλίγο να σκοτώσει τον Κουράκο.

Ο Ανέστης αεράτος που οι δουλειές τους στην φυλακή πήγαιναν καλά, αλλά είπαμε…όλα τα “ωράια” δεν κρατάνε πολύ. Θα πέσουν στην φάκα της δίωξης ναρκωτικών, και θα τους επισκεφτούν σύντομα.

Θα μάθουν για την επιχείρηση τους, και ετοιμάζονται για νέες κατηγορίες. Πάνε και τα όνειρα τους για πολύ χρήμα, αλλά κάπου εδώ μήπως τελειώνουν και από την σειρά;

Με τόσα χρόνια φυλακής που τους περιμένουν θα χρειαστούμε πολλούς κύκλους ακόμα….Αλλά η ζωή του ετοίμασε μια πολύ δυσάρεστη έκπληξη.

Ο Ανέστης Δρακουλάκος, ο «αρχηγός» του ελαιώνα των Βρεττάκων, είναι ένας από τους ήρωες που έχει απασχολήσει αρνητικά και με πολλούς τρόπους. Μιλάμε για ένα εντελώς βίαιο και αγριάνθρωπο που δεν τον ενδιαφέρει ουσιαστικά τίποτα άλλο παρά μόνο το χρήμα. Και το ποτό φυσικά.

Ο Ανέστης έχει ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας. Συγκεκριμένα, η ποσότητα αλκοόλ που κατανάλωνε για πολλά χρόνια ήταν πολύ περισσότερη από αυτή που επιτρέπεται, με αποτέλεσμα να έχει προκαλέσει σοβαρή ζημιά στο συκώτι του. Θυμόμαστε το περιστατικό που έχασε τις αισθήσεις του και έκανε εξετάσεις. Φυσικά μετά το ξέχασε και συνέχισε τα δικά του.

Ο Ανέστης θα βρεθεί νεκρός στην φυλακή. Η μόνη που θα κλάψει για αυτόν μόλις το μάθει είναι η Αναστασία, που είχε έρθει πολύ κοντά του, η Αναστασία τον πρόσεχε σαν παιδί της, στα χρόνια που δούλευε στα κτήματα.

Η αλήθεια είναι ότι θα ανακουφιστούν πάρα πολλοί. Ελάχιστοι  θα νοιαστούν!

Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πήγη, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.
Loading...
loading...