Το τέλος του Δημήτρη προβλέπεται τραγικό! Ο αδίστακτος αυτός χαρακτήρας θα βρεθεί στο επίκεντρο των εξελίξεων, με το κύκλωμα να ζητά εκδίκηση για τα εγκλήματα που έχει διαπράξει.
Πράγματι, ο Δημήτρης συνεχίζει να φέρεται παράτολμα, πραγματοποιώντας ενέργειες που βλάπτουν σημαντικά τον Κωνσταντίνο. Πολύ σύντομα θα φέρει εις πέρας μία επικίνδυνη ληστεία, κλέβοντας 250.000 ευρώ.

Θέλοντας να αποδείξει στον Κωνσταντίνο πως μπορεί να τα καταφέρει και μόνος του, “διαφημίζει” την εγκληματική του αυτή ενέργεια, εκνευρίζοντας σημαντικά τον συμβολαιογράφο!

Όπως πρώτα έγραψε το Youfly.com και ο Άκης Φωτόπουλος, το κύκλωμα θα δώσει εντολή θανάτου για τον νεαρό. Ο λόγος είναι η αλαζονική του δράση, η οποία θέτει σε κίνδυνο τον επικεφαλή της οργάνωσης. Έτσι, το τέλος του Δημήτρη αναμένεται να γραφτεί με αίμα στην γη της ελιάς, με τον νεαρό να πέφτει νεκρός στο έδαφος, δολοφονημένος εν ψυχρώ.

Όλη η Μάνη θα συγκλονιστε στη Γη της Ελιάς. Ο Κωνσταντίνος, γνωρίζοντας για αυτό το έγκλημα, θα προσπαθήσει να καλύψει τα ίχνη του. Όλοι θα βρεθούν σε τεράστια αναστάτωση, με την Αθηνά να παθαίνει τεράστιο σοκ με αυτή την απώλεια.

Θα έχει αποκαλυφθεί η αληθινή σχέση της με τον Δημήτρη, πριν αυτός φτάσει στο τέλος του;

magazinomou.gr

Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πήγη, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.

Σχόλια

σχόλια

Loading...
loading...