Υπόθεση νεκρά παιδιά – Κατερινόπουλος: Η πτυχή που κανείς δεν είχε σκεφτεί.

Μία νέα οπτική γωνία στην έρευνα για τη διαλεύκανση των τριών θανάτων των κοριτσιών της οικογένειας Δασκαλάκη, μετά τη σύλληψη της μητέρας τους Ρούλας Πισπιρίγκου με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας της Τζωρτζίνας από πρόθεση, έδωσε ο απόστρατος ταξίαρχος Θανάσης Κατερινόπουλος, μιλώντας στο δελτίο του Star.

«Δεν έχουν να χάσουν τίποτα στην Πάτρα, αν ψάξουν για ενασχόληση κάποιου μέλους της οικογένειας με μαύρη μαγεία…» ανέφερε ο έμπειρος πρώην αστυνόμος προσθέτοντας «υπάρχουν παραδείγματα με μαύρη μαγεία στην κεντρική Ευρώπη, που θέλει θανάτους 3 παρθένων Σάββατο βράδυ. […]Αφού μπήκαν όλα στο τραπέζι όλα πρέπει να ψαχτούν. Ακόμα και η τυχόν ύπαρξη ασφαλειών ζωής αυτών των άμοιρων παιδιών. Και αυτό ακόμα πρέπει να ερευνηθεί».

Στο ίδιο μήκος κύματος βρέθηκε και ο δημοσιογράφος Γιώργος Σφακιανάκης, ο οποίος σε ανάρτησή του στο Facebook αναφέρει:

«Μάγισσες τα Σάββατα… Στα χρόνια τα παλιά τα πολύ παλιά τότε που έκαψαν τις μάγισσες ή μάλλον λίγο πριν τις κάψουν γινόταν μία τελετή μαύρης μαγείας.
Όσες είχαν χάσει συντρόφους ή συζύγους οι μάγισσες ζητούσαν να θυσιάσουν τρείς παρθένες μικρής ηλικίας και πάντα ημέρα Σάββατο.
Η τελετή είχε ονομασία sabath και η θυσία “σατανική βρεφοκτονία”.
Έτσι οι σύντροφοι θα λάμβαναν μέσα τους τον σατανά και θα είχαν μία έντονη σεξουαλική επιθυμία για να βρεθούν σε μία κατάσταση που είχαν ξεχάσει, αφήσει».

Μάγισσες τα Σάββατα……
Στα χρόνια τα παλιά τα πολύ παλιά τότε που έκαψαν τις μάγισσες ή μάλλον λίγο πριν τις κάψουν γινόταν μια τελετή μαύρης μαγείας. Όσες είχαν χάσει συντρόφους ή συζύγους οι μάγισσες ζητούσαν να θυσιάσουν 3 παρθενες μικρής ηλικίας και πάντα ημέρα Σάββατο . Η τελετή είχε την ονομασία sabath και η θυσία “σατανική βρεφοκτονία.” Έτσι, οι σύντροφοι θα λάμβαναν μέσα τους τον σατανά και θα είχαν μια έντονη σεξουαλική επιθυμία για να βρεθούν σε μια κατάσταση που είχαν ξεχάσει, αφήσει.

Δείτε το σχετικό video εδώ:

dailymedia.com.gr, STAR

Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πήγη, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.

Σχόλια

σχόλια

Loading...
loading...