Παύλος Ευαγγελόπουλος: Όλα όσα δεν γνωρίζατε

Ο ηθοποιός Παύλος Ευαγγελόπουλος γεννήθηκε το 1962 στην Καρδίτσα και έχει παίξει σε πολλές τηλεοπτικές σειρές και σε αρκετές ταινίες του ελληνικού κινηματογράφου. Θεωρήθηκε ένας από τους πιο γοητευτικούς ηθοποιούς της δεκαετίας του 1980 και έπαιξε σε πολλές ταινίες και βιντεοταινίες της εποχής.

Στην ελληνική τηλεόραση έκανε το ντεμπούτο του το 1983 στα “Καθημερινά” και αμέσως μετά στα “Λιονταράκια του κυρ Ηλία” του Γιάννη Δαλιανίδη το 1985. Το 1990 συνεργάστηκε και πάλι με τον Δαλιανίδη στο “Το Ρετιρέ” του Mega, που είναι μια από τις πιο επιτυχημένες τηλεοπτικές σειρές και μπήκε στο “πάνθεον” των επαναλήψεων του ίδιου καναλιού. Επίσης, μεγάλη επιτυχία αποτέλεσε για τον ίδιο η συμμετοχή του στο σίριαλ του Mega “Οι Μικρομεσαίοι” το 1992, καθώς και η εμφάνισή του ήταν στην αισθηματική σειρά “Όσο υπάρχει αγάπη” του ΑΝΤ1 το 2001. Από το 2016, παίζει στην επιτυχημένη σειρά του ALPHA “Έλα στη θέση μου”, ερμηνεύοντας το ρόλο του Λεωνίδα Καλατζή.

Παύλος Ευαγγελόπουλος: Ο ζεν πρεμιέ των 80, τα λόγια για Γαρδέλη και Μιχαλόπουλο, το παράπονο για τους μισθούς και ο λόγος που δεν παντρεύτηκε

Η προσωπική ζωή του Παύλου Ευαγγελόπουλου

Ο γνωστός ηθοποιός, τον οποίο γνωρίσαμε μέσα από τις βιντεοταινίες των 80s, σπάνια απασχολεί τα ΜΜΕ με την προσωπική του ζωή.

Ο Παύλος Ευαγγελόπουλος παραμένει ένας πολύ γοητευτικός άνδρας και όπως είναι φυσικό πέρασαν πολλές γυναίκες από τη ζωή του. Ο ίδιος έχει παραδεχτεί ότι έχει απιστήσει και μάλιστα δε μετανιώνει γι’ αυτή του τη δήλωση.«Έχω μείνει πιστός πολλά χρόνια. Μπορώ τα πάντα, αρκεί να εμπνέομαι», είχε προσθέσει ο ηθοποιός.

Ο Παύλος Ευαγγελόπουλος επέλεξε συνειδητά να μη δημιουργήσει οικογένεια. Όπως είχε πει σε παλιότερη συνέντευξή του, «δεν πιστεύω στην τύχη. Αν θέλεις να κάνεις οικογένεια, την κάνεις. Δεν είχα ποτέ στο κεφάλι μου να δημιουργήσω οικογένεια. Δεν έκατσα ποτέ να το σκεφτώ. Ούτε μπήκα ποτέ στη διαδικασία να το αναλύσω, γιατί δεν ήθελα».

«Είμαι γεννημένος στις 15/1/1962, είμαι 57 χρονών. Γιατί να μην πω την ηλικία μου; Ο κόσμος ξέρει πάνω-κάτω πόσο είμαι, γιατί, ακόμα και να μην το πω, ξέρουν πότε ξεκίνησα, μπορούν να κάνουν πρόσθεση, δεν είναι χαζός ο κόσμος. θεωρώ ανόητο να κρύβει κάποιος την ηλικία του. Η καριέρα του ηθοποιού δεν τελειώνει ποτέ, κάποια στιγμή κάνεις το μαθητή, το γιο και μετά θα φτάσει να κάνεις τον παππού κι αυτό είναι το καλό σε αυτή τη δουλειά, ότι δεν έχουμε ημερομηνία λήξης. Δεν φταίω εγώ αν κάποιοι δεν λένε την ηλικία τους και δεν με απασχολεί» είχε πει ο Παύλος Ευαγγελόπουλος.

Ήταν επιλογή μου να μη παντρευτώ, δεν το ζήτησα ποτέ, δεν ήταν ποτέ στον εγκέφαλο μου σαν πλάνο, άλλωστε δεν είμαστε όλοι για όλα! Δεν έχω κάνει ποτέ πρόταση γάμου, ούτε παιδί ήθελα να κάνω, δεν το έχω, άλλωστε γάμος για μένα σημαίνει παιδί. Αν το πρώτο βήμα δεν το έκανε γυναίκα μπορεί και να μην είχα κάνει sex ποτέ γιατί ντρέπομαι, δεν το έχω! Δε φοβάμαι την απόρριψη, αλλά το κομμάτι της προσέγγισης δεν μπορώ να το διαχειριστώ».

Παύλος Ευαγγελόπουλος: Ο ζεν πρεμιέ των 80, τα λόγια για Γαρδέλη και Μιχαλόπουλο, το παράπονο για τους μισθούς και ο λόγος που δεν παντρεύτηκε

Παύλος Ευαγγελόπουλος: Οι αποκαλύψεις για τα χρήματα και τους μισθούς

Ο Παύλος Ευαγγελόπουλος ήταν ένας εκ των πρωταγωνιστών της θρυλικής πλέον τηλεοπτικής σειράς του Mega «Το Ρετιρέ». Ο ηθοποιός σε συνέντευξη του στο Πρωινό μίλησε για την συμμετοχή του στην σειρά αλλά και για την προσωπική του ζωή.

«Είχα να κάνω τηλεόραση 15 χρόνια πριν το Έλα στη θέση μου. Οι σειρές που έπαιξα στην τηλεόραση δεν είναι πάρα πολλές, απλά φαίνεται ότι είναι πολλές λόγω των επαναλήψεων. Επειδή το Ρετιρέ παίζεται κάθε χρόνο όλα τα καλοκαίρια ο κόσμος νομίζει ότι κάνω συνέχεια δουλειές στην τηλεόραση, αλλά δεν είναι έτσι. Με σταματάει ο κόσμος έξω στο δρόμο και μου λέει ατάκες από το Ρετιρέ που ούτε εγώ τις θυμάμαι πια. Ο κόσμος έχει μπερδευτεί, νομίζει ότι αν δεν είσαι στην τηλεόραση δεν είσαι στη δουλειά, δεν τα έχω παρατήσει ποτέ απλά έκανα θέατρο! Δεν ήταν επιλογή μου να μην κάνω τηλεόραση, απλά δεν είχα καμία πρόταση όλα αυτά τα χρόνια.

Δεν έχω πάρει ποτέ πάρα πολλά λεφτά από την τηλεόραση, ακούω τώρα συναδέλφους μου που λένε για εκείνες τις εποχές. Έλεγα πάντα ότι θέλω να γίνω ηθοποιός αν και ο πατέρας μου δεν το είχε δει με καλό “μάτι”, είχαμε ψυχρανθεί λίγο, αλλά ,μετά όλα καλά. είχε πει ο ηθοποιός..

Ο Παύλος Ευαγγελόπουλος είναι ένας από τους πιο περιζήτητους ζεν πρεμιέ της δεκαετίας του ’80 αφού είχε γίνει γνωστός μέσα από τις ταινίες και τις βιντεοκασέτες της εποχής.

Αρκετοί είναι αυτοί που θεωρούν πως υπήρχε αντιζηλία με τον Πάνο Μιχαλόπουλο αλλά και τον Σταμάτη Γαρδέλη, μιας και οι αφίσες τους ήταν κρεμασμένοι στους τοίχους όλων των κοριτσίστικων δωματίων.

Τότε ήταν όλοι μαζί μια γενιά. «Βέβαια, πριν ξεκινήσω είχα μια ζήλια, με την καλή έννοια, γιατί ήθελα να κάνω αυτό που έκαναν ο Μιχαλόπουλος και ο Γαρδέλης», είχε πει.

πηγη: i-diakopes.gr

Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πήγη, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.

Σχόλια

σχόλια

Loading...
loading...