Αντιμέτωποι με ένα φρικτό έγκλημα θα βρεθούν ο Στάθης και η Εύα, στην γη της ελιάς. Το ζευγάρι θα βρεθεί σε πάρα πολύ δύσκολη θέση, καθώς θα περάσει από το λάθος μέρος, την πιο δύσκολη στιγμή. Πράγματι, οι βόλτες τους συνεχίζονται στην Αρεόπολη και φέρνουν ανατροπές.

Η Εύα, αν και έφυγε στην Αθήνα, αποφασίζει να επιστρέψει για λίγο στην αγκαλιά του αγαπημένου της. Μάλιστα, αναζητά σπίτι στη Μάνη, επιδιώκοντας να μείνουν μαζί, μέχρι να ολοκληρώσει τα σχέδιά της στο Πόρτο Κάγιο.

Κάνοντας τη βόλτα τους, περνούν από τον τόπο που η Μαρίνα πυροβόλησε τον έναν από τους δύο βιαστές της. Η νεαρή ηρωίδα της σειράς δέχτηκε επίθεση από τα τσιράκια του Ανέστη και στην προσπάθειά της να αμυνθεί, πυροβόλησε τον έναν με το όπλο του.

Ο Στάθης και η Εύα βρίσκονται στο σημείο που έγινε το έγκλημα και οδηγούνται στο τμήμα για κατάθεση, στην γη της ελιάς. Η Μαρίνα βρίσκεται σε μεγάλο σοκ και το ζευγάρι προσπαθεί με κάθε τρόπο να την ηρεμήσει, να την υποστηρίξει..

Στάθης Εύα μαζί

Η άφιξή τους στο τμήμα, θα ξεσπάσει μία θύελλα από αντιδράσεις και σχόλια. Σταδιακά, όλοι θα ανακαλύψουν για τη νέα σχέση του Καπερνάρου, με τα νέα αυτά να φτάνουν τόσο στην Αρετή, όσο και στην Ιουλία. Με ποιον τρόπο θα υπερασπιστούν την Μαρίνα, αλλά και πως θα γλιτώσουν από τα κουτσομπολιά που θέτουν σε κίνδυνο τη σχέση τους;

Όλα είναι ένα βήμα πριν έρθουν στο φως.

πηγη: youfly.com

Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πήγη, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.

Σχόλια

σχόλια

Loading...
loading...