Ένας νέος χαρακτήρας εισβάλλει στα επόμενα επεισόδια, για να φέρει την απόλυτη ανατροπή. Ο Γεράσιμος, ο νέος αστυνομικός και δεξί χέρι του Αντώνη κρύβει ένα αρκετά σκοτεινό παρελθόν, στη σειρά Σασμός.

Ο Αντώνης, παρόλο που στην αρχή βλέπει πως συμπεριφέρεται ύποπτα, τον κρατάει κοντά του, για να του μάθει τη δουλειά σωστά. Αμέσως ο Γεράσιμος προσαρμόζεται με τα νέα δεδομένα και γίνεται ο καλύτερος βοηθός του Φραγκιαδάκη. Όμως, οι λόγοι που επέλεξε να είναι δίπλα του, δεν είναι τυχαίοι…

Ο Γεράσιμος είναι γιος ενός αδίστακτου άντρα, που έχει βάλει σε κίνδυνο, όχι μόνο τον Αστέρη, αλλά και όλους τους συγκρατούμενούς του, στη σειρά Σασμός. Σύμφωνα με την Μαρία Μεταξητινου στο TV24 που κυκλοφορεί, ο Γεράσιμος είναι γιος του αδίστακτου Καραπάνου, του ανθρώπου που κινεί τα νήματα στις φυλακές και σκορπίζει τον τρόμο.

Ο Καραπάνος

Πώς γίνεται ο πατέρας να βρίσκεται στη φυλακή και ο γιος να είναι αστυνομικός; Πράγματι, οι δύο αυτοί χαρακτήρες είναι πολύ διαφορετικοί μεταξύ τους. Ο Καραπάνος έχει αποδείξει πως δεν έχει όρια, πως φτάνει στα άκρα, προκειμένου να πετύχει τον σκοπό του.

Αντίθετα, ο Γεράσιμος θα δείξει πως είναι ένας τυπικός χαρακτήρας, με εκρήξεις θυμού απέναντι σε ανθρώπους του υποκόσμου. Πώς θα αντιδράσει ο Αντώνης όταν μάθει το ένοχο μυστικό του και ποιους στόχους έχει ο Γεράσιμος;

πηγη: youfly.com

Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πήγη, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.

Σχόλια

σχόλια

Loading...
loading...