Μαριάννα Λαγουρού: Όλα όσα δεν γνωρίζατε

Μέσα από την πετυχημένη και δημοφιλή σειρά «Εκείνες κι εγώ» και «Κωνσταντίνου και Ελένης» με τον Χάρη Ρώμα και την Ελένη Ράντου, θυμούνται οι περισσότεροι Έλληνες την ηθοποιό Μαριάννα Λαγουρού, η οποία είχε γνωρίσει μεγάλη επιτυχία τις δεκαετίες ’80 και ’90 με τις βιντεοκασέτες

Οι περισσότερες φήμες για τον γάμο στον οποίο αναφερόταν ο Χάρης Ρώμας ήταν ότι τον έκανε με την ηθοποιό Μαριάννα Λαγουρού ενώ ο ίδιος είχε πει σχετικά το 2013: «Με την Μαριάννα δεν παντρευτήκαμε ποτέ. Είχαμε πάντα μια πολύ στενή σχέση, ζήσαμε αρκετά χρόνια μαζί αλλά δεν θέλω να αναφέρομαι σε κάτι που ανήκει στο παρελθόν.» Είναι αλήθεια ότι κάποια από τις συντρόφους του κυοφορούσε το παιδί του και απέβαλε; «Ναι είναι αλήθεια. Τα συναισθήματά μου ήταν ανάμεικτα. Από την μια θλιβόμουν αλλά μια άλλη πλευρά του εαυτού μου μου έλεγε ότι επειδή ήμουν πολύ νέος τότε δεν ήμουν έτοιμος και κατάλληλος για να γίνω πατέρας. Αυτό που κυρίως έκανα εκείνη την περίοδο ήταν να στηρίξω τη σύντροφό μου που αισθανόταν πολύ άσχημα με αυτό που συνέβη».

Η Μαριάννα Λαγουρού είναι χαμηλών τόνων άνθρωπος ενώ δεν της αρέσει καθόλου να απασχολεί τα φώτα της δημοσιότητας. Αυτός είναι και ένας από τους βασικούς λόγους που πέραν της ως άνω αναφερόμενης σχέσης δια στόματος Χάρη Ρώμα δεν γνωρίζουμε απολύτως τίποτε για την ίδια.

Στις φωτογραφίες που ακολουθούν μπορείτε να δείτε πώς είναι σήμερα η Μαριάννα Λαγουρού η οποία αν και διαθέτει γοητεία απέχει πολύ από την εικόνα που είχαμε στο μυαλό μας.

Μαριάννα Λαγουρού: Η εικόνα της σήμερα

Μαριάννα Λαγουρού: Η αναγνώριση στα 80s, η ερωτική σχέση με τον Χάρη Ρώμα και η εξαφάνιση από τα φώτα
Μαριάννα Λαγουρού: Η αναγνώριση στα 80s, η ερωτική σχέση με τον Χάρη Ρώμα και η εξαφάνιση από τα φώτα

πηγη: i-diakopes.gr

Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πήγη, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.

Σχόλια

σχόλια

Loading...
loading...