Πρωταγωνιστής του φετινού Survivor ο Σπύρος Μαρτίκας, ο El Professor του Άγιου Δομίνικου – Γνωρίζετε την ηλικία του; Από που είναι η καταγωγή του; Πόσα φαρμακεία διαθέτει η οικογένεια του; Όλα όσα θέλετε να μάθετε.. 

Βιογραφικό και ηλικία
«Έχω τέσσερα φαρμακεία, πολλή προσωπικό, πάρα πολύ δουλειά. Τα παρατάω όλα και φεύγω. Γιατί; Γιατί μπορώ. Γιατί κάποιος πρέπει να μετράει την πίεση των αντιπάλων κάθε φορά που θα χάνουν». Αυτά είπε ο Σπύρος Μαρτίκας στο τρέιλερ του Survivor λίγο πριν ξεκινήσει.
Έχει γεννηθεί και έχει μεγαλώσει στον Πειραιά. Είναι φαρμακοποιός τρίτης γενιάς με αρκετά φαρμακεία στην ιδιοκτησία του. Είναι ανύπαντρος, αλλά οι ανιψιές του είναι οι «γυναίκες της ζωής του». 
Μπήκε στο Survivor γιατί θεωρεί πως είναι αρκετά ικανός για να ανταπεξέλθει στις πολύ απαιτητικές συνθήκες του παιχνιδιού. 
Μερικά από τα χόμπι του είναι ο στίβος, η κολύμβηση, το αλπικό σκι και οι ορεινές επικίνδυνες πεζοπορίες-αναρριχήσεις.
Δηλώνει σεμνός και γενναιόδωρος και είναι έτοιμος να μας το αποδείξει μόλις φτάσει στον Άγιο Δομίνικο. Έχει 13 βαφτιστήρια.
Ποια είναι η ηλικία του; Είναι 45 ετών.
Έχει φαρμακεία με την αδερφή του σε Πειραιά, Κερατσίνι και Δραπετσώνα.

Δείτε φωτογραφίες από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram:

ΠΗΓΗ: live-sports365.com

Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πήγη, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.

Σχόλια

σχόλια

Loading...
loading...