Το «Φως στο Τούνελ» με την Αγγελική Νικολούλη, ερευνά απόψε, Παρασκευή18 Φεβρουαρίου τρεις υποθέσεις που συντάραξαν την κοινή γνώμη.

Το «Τούνελ» ρίχνει φως στο θρίλερ της Πάτρας με τα τρία νεκρά κοριτσάκια, που συγκλόνισε το πανελλήνιο.

Η Αγγελική Νικολούλη μπαίνοντας στο πλατό αναφέρθηκε στην υπόθεση λέγοντας πως είναι σε συνεχής επαφή με τους γονείς ενώ βοηθά με διακριτικό τρόπο στην έρευνα.

Νικολούλη-Ανατροπές μες στη νύχτα: Τι είπε για τον Θάνατο των τριών παιδιών στην Πάτρα

«Τον τελευταίο καιρό το ενδιαφέρον όλων κυρίως επιστημόνων και ερευνητών έχει στραφεί στην Πάτρα με μια οικογένεια που μέσα σε ένα διάστημα 2,5 περίπου ετών μετρά τρεις θανάτους παιδιών. παιδάκια πέθαναν από ανακοπή. Οι θάνατοι χαρακτηρίστηκαν περίεργοι και όπως ήταν αναμενόμενο με εντολή εισαγγελέα, οι θάνατοι αυτοί μπήκαν στο μικροσκόπιο των ερευνητών. Αυτά που βιώνουν δεν έχουν προηγούμενο, οι επιθέσεις έχουν ξεπεράσει το όριο και θα έλεγα πως είναι και επικίνδυνο μήπως γίνουν ακραίες .

Νικολούλη-Ανατροπές μες στη νύχτα: Τι είπε για τον Θάνατο των τριών παιδιών στην Πάτρα

Είμαστε σε συνεχή επαφή με την οικογένεια σε μια προσπάθεια να βοηθήσουμε κι εμείς με διακριτικότητα, γιατί η επίσημη έρευνα γίνεται από τις αρχές.

Μιλάω με την ταλαιπωρημένη μητέρα και την προσεγγίσω και σαν γυναίκα προς γυναίκα και αν πιο έμπειρη μάνα. Η κουβέντα μας έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον και δίνει απαντήσεις αρκετές», είπε η παρουσιάστρια μεταξύ άλλων.

Νικολούλη-Ανατροπές μες στη νύχτα: Τι είπε για τον Θάνατο των τριών παιδιών στην Πάτρα

πηγη: alldaynews.gr

Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πήγη, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.

Σχόλια

σχόλια

Loading...
loading...