Όλα είναι ένα βήμα πριν τιναχθούν στον αέρα. Η μητέρα του Δημήτρη εμφανίζεται στην γη της ελιάς και φέρνει την απόλυτη ανατροπή! Η γυναίκα αυτή επισκέπτεται τη Μάνη, τον τόπο, όπου ζει ο γιος της. Προς μεγάλη της έκπληξη, όμως, θα συνειδητοποιήσει πως το παιδί αυτό… δεν είναι πια δικό της!

Ο πανικός θα κυριεύσει την Αθηνά. Πάνω που σκεφτόταν να φτιάξει τη ζωή της από την αρχή, θα γυρίσει στο σκληρό παρελθόν της. Η μητέρα του Δημήτρη ζητά εξηγήσεις, τόσο από τον γιο της, όσο και από την ίδια!

Πώς να βρει τα λόγια η Αθηνά να της εξηγήσει τους λόγους, για τους οποίους δε μπορεί η γυναίκα να ανακοινώσει στη Μάνη πως είναι η μητέρα του Δημήτρη; Ο ίδιος προσπαθεί να την καθησυχάσει, όμως είναι μάταιο.

Η Αθηνά και ο Δημήτρης

Ένας άγριος καυγάς ανάμεσα σε εκείνη και την Αθηνά, θα ταράξει της ισορροπίες. Η μητέρα του Δημήτρη έχει έρθει στην γη της ελιάς, για να φέρει την απόλυτη καταστροφή στην οικογένεια Βρεττάκου. Οι απειλές δε θα αργήσουν να ξεκινήσουν.

Η Αθηνά, πνιγμένη από αυτή την κατάσταση, ζητάει παρηγοριά στον Ιάκωβο. Εκείνος, γνωρίζοντας όλη την αλήθεια, στέκεται στο πλευρό της, με την υπόσχεση πως θα κάνει τα πάντα για να την βοηθήσει, για να την δει ξανά χαμογελαστή

Τί θα ζητήσει η μητέρα του Δημήτρη και πώς θα εξελιχθεί αυτή η επίσκεψη; Τίποτα δε θα είναι ξανά το ίδιο για κανέναν.

πηγη: youfly.com

Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πήγη, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.
Loading...
loading...