Σοκαρισμένο παρακολουθεί το πανελλήνιο την είδηση που «έσκασε» πριν από λίγες ώρες για το φρικιαστικό έγκλημα στην Κυψέλη, όπου μητέρα σκότωσε το παιδί της και έκρυβε το πτώμα του για πέντε χρόνια.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει το newsit.gr δολοφονήθηκε 7χρονος, για να το τιμωρήσουν επειδή ήταν άτακτο, και έκρυβαν το πτώμα τουγια πέντε χρόνια.

Κυψέλη: Το χρονικό της φρικιαστικής υπόθεσης

Οι αστυνομικές αρχές ήρθαν αντιμέτωποι με το φρικιαστικό συμβάν το πρωί του Σαββάτου, καθώς βρήκαν τα κόκαλα του αδικοχαμένου παιδιού και συνέλαβαν τη μητέρα και τον σύντροφο της.

Η φρικαλέα ιστορία, ξεκινάει πέντε χρόνια πριν.

Φρίκη στην Κυψέλη: Μάνα Σκότωσε το 7χρονο αγοράκι της και για 5 χρόνια το έκρυβε στη βεράντα της![photos]

Τότε που το 7χρονο αγοράκι εξαφανίσθηκε και η Ελληνίδα μητέρα ισχυρίστηκε ότι το παιδί το είχε ο πατέρας του, πρώην σύζυγος του του στην Πολωνία.

Οι δράστες έχουν ομολογήσει.

Φρίκη στην Κυψέλη: Μάνα Σκότωσε το 7χρονο αγοράκι της και για 5 χρόνια το έκρυβε στη βεράντα της![photos]

Οι αστυνομικοί όμως δεν πείστηκαν, έψαξαν την υπόθεση και όταν διαπίστωσαν πως το παιδάκι ήταν θαμμένο σε μια εργαλειοθήκη στην βεράντα του διαμερίσματος στην οδό Αστυπάλαιας στην Κυψέλη πέρασαν χειροπέδες στην μητέρα και τον σύντροφο της.

Η καθ’ ομολογία δολοφόνος όλα αυτά τα χρόνια ισχυριζόταν ότι το παιδί το είχε πάρει ο πρώην σύζυγός της που διέμενε στην Πολωνία.

Όπως μετέδωσε η ΕΡΤ, ο σύντροφος της μητέρας άφηνε το παιδί νηστικό για μεγάλο χρονικό διάστημα, όταν ο μικρός άρχισε να διαμαρτύρεται, του έκλεισε το στόμα με μονωτική ταινία. Η γυναίκα παρόλο που ήταν μπροστά, δεν έκανε τίποτα για να σώσει τον γιο της. Το ζευγάρι διαπίστωσε πως μετά από μία ώρα το παιδί ήταν νεκρό.

Η γυναίκα τότε είχε δηλώσει στις αρχές πως το παιδί της είχε εξαφανιστεί, με τις αρχές να οδηγούνται σήμερα στην τραγική λύση της υπόθεσης.

Πηγή: enimerotiko.gr

Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πήγη, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.

Σχόλια

σχόλια

Loading...
loading...