Η Βασιλική επιστρέφει από το νοσοκομείο χωρίς το μωρό της, στην γη της ελιάς. Η νεαρή πρωταγωνίστρια θα βιώσει έντονους πόνους, με αποτέλεσμα να οδηγείται αμέσως στο χειρουργείο. Εκεί, θα φέρει στον κόσμο το μικρό της κοριτσάκι, πρόωρα.

Το μωρό θα τοποθετηθεί σε θερμοκοιτίδα, με τη ζωή του να κρέμεται από μία κλωστή. Τόσο η Βασιλική, όσο και ο Φίλιππος θα βυθιστούν στο απόλυτο κενό. Θα κοιτάζουν την μικρή από το τζαμάκι της θερμοκοιτίδας και θα καταρρέουν που δε θα μπορούν να την αγκαλιάσουν.

Η υγεία της μικρής είναι ευάλωτη. Μάλιστα, κάποιοι έντονοι σπασμοί θα προβληματίσουν τους γιατρούς στην Καλαμάτα. Η Βασιλική και ο Φίλιππος θα αναγκαστούν να φύγουν από το νοσοκομείο, αφήνοντας πίσω το μωρό τους, στην γη της ελιάς.

Βασιλική και Φίλιππος

Το σπίτι φαντάζει άδειο χωρίς το κλάμα του. Ένα κλάμα που περίμεναν όλοι πως και πως, όμως δεν ήρθε ποτέ. Η Βασιλική λυγίζει στα χέρια του αγαπημένου της και ξεσπάει σε λυγμούς. Μέσα της προσεύχεται διαρκώς να γίνει καλά το μικρό της μωρό, ώστε να το απομακρύνουν άμεσα από το νοσοκομείο.

Οι μέρες περνούν βασανιστικά για το ζευγάρι, ενώ οι επισκέψεις στην Καλαμάτα γίνονται καθημερινότητα. Θα ακούσουν, σύντομα, χαρμόσυνα νέα;

πηγη: youfly.com

Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πήγη, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.

Σχόλια

σχόλια

Loading...
loading...