Στο χειρουργείο θα μπει ο Κουράκος, μετά από την σφαίρα που θα δεχτεί από τον Ανέστη, στην γη της ελιάς. Προκειμένου να γλιτώσει την φυλάκιση, ο Ανέστης θα θελήσει να “σκοτώσει” τον ύποπτο μάρτυρα που κατέδωσε, σχετικά με την ληστεία που πραγματοποίησε ένοπλος σε ένα σπίτι.

Σημαδεύοντας έξω από το τμήμα, θα πετύχει τον Γιώργη, με αποτέλεσμα να τον στείλει στο νοσοκομείο. Όλη η οικογένεια θα ξεσηκωθεί, με την κατάσταση να βγαίνει σύντομα εκτός ελέγχου.

Η Ιουλία θα τρέξει στο πλευρό του αγαπημένου της, συντετριμμένη. Ο Γιώργης υποφέρει, έχει χάσει τις αισθήσεις του και οι γιατροί δεν είναι σίγουροι για το εάν θα επιβιώσει ή όχι. Ο Ανέστης απελπίζεται για το λάθος που έκανε, με αποτέλεσμα όλα να κρέμονται από μία πολύ λεπτή κλωστή.

Ο Κουράκος μελετάει

Μετά από το πρώτο χειρουργείο στην γη της ελιάς, οι γιατροί θα ενημερώσουν τους Βρεττάκους πως ο Κουράκος θα πρέπει να υποβληθεί και σε δεύτερο. Αυτό θα μειώσει τις πιθανότητες να επιβιώσει από το μεγάλο αυτό χτύπημα.

Όλοι προσεύχομαι συντετριμμένοι. Ο Γιώργης δεν ανοίγει τα μάτια του και ο πόνος σκορπίζεται. Η Ιουλία είναι διαρκώς κοντά του, καταρρέοντας καθημερινά. Ο Ιάκωβος και ο Ισίδωρος προσπαθούν να την ηρεμήσουν, όμως είναι μάταιο.

πηγη: youfly.com

Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πήγη, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.

Σχόλια

σχόλια

Loading...
loading...