Η Lyndsay και ο Matthew Brentlinger από το Τολέδο, Οχάιο προσπαθούσαν πολλά χρόνια να κάνουν παιδιά και τελικά η ευχή τους πραγματοποιήθηκε στις 17 Δεκεμβρίου 2016, όταν η Lyndsay έφερε στον κόσμο τα δίδυμα Ουίλιαμ και Ρέιγκαν.

Δυστυχώς, όμως, ο Ουίλιαμ γεννήθηκε με διάφορες ανωμαλίες και λειτουργούσε μόνο η δεξιά πλευρά της καρδιάς του. Κατά την 23η εβδομάδα της κύησης, οι γιατροί είπαν στους δυο γονείς, ότι ο γιος τους δεν θα επιβιώσει στην γέννα, αλλά ο Ουίλιαμ επέζησε και έμεινε με την οικογένειά του για 11 μέρες πριν πεθάνει. “Ήταν οι 11 πιο ευτυχισμένες μέρες της ζωής μου”, ανέφερε ο Matthew.

Για να αξιοποιήσουν στο έπακρο τις λιγοστές στιγμές που είχαν μαζί ένας οικογενειακός φίλος επικοινώνησε με την φωτογράφο Lindsey Brown, η οποία συμφώνησε να κάνει μια συγκινητική φωτογράφηση με τον Ουίλιαμ και την δίδυμη αδερφή του λίγο πριν τα Χριστούγεννα. “Οι φωτογραφίες είναι απλά αναμνήσεις. Ξέρω πόσο πολύ τις αγαπούν οι άνθρωποι και χαίρομαι που μπόρεσα να το κάνω αυτό για αυτούς τους ανθρώπους”, ανέφερε η φωτογράφος.

“Έκλαψα την πρώτη φορά που τους είδα μαζί και ακόμα κλαίω καμιά φορά. Είναι όμορφη και αυτός ο ίδιος είναι όμορφος. Σε πολλές φωτογραφίες έχει τα μάτια πανέμορφα μάτια του ορθάνοιχτα”, ανάφερε τη Lyndsay.

Η Lyndsay και ο Matthew Brentlinger από το Τολέδο, Οχάιο προσπαθούσαν πολλά χρόνια να κάνουν παιδιά.

H ευχή τους πραγματοποιήθηκε στις 17 Δεκεμβρίου 2016, όταν η Lyndsay γέννησε τα δίδυμα Ουίλιαμ και Ρέιγκαν.

Δυστυχώς, όμως, ο Ουίλιαμ γεννήθηκε με διάφορες ανωμαλίες και λειτουργούσε μόνο το δεξί μέρος της καρδιάς του.

Οι γιατροί είπαν στην οικογένεια, ότι ο γιος τους δεν θα επιβιώσει, αλλά ο Ουίλιαμ τα κατάφερε και έμεινε με την οικογένειά του 11 μέρες.

“Ήταν οι 11 πιο ευτυχισμένες μέρες της ζωής μου”, ανέφερε ο Matthew.

Για να αξιοποιήσουν στο έπακρο τις λιγοστές στιγμές που είχαν μαζί, ένας φίλος της οικογένειας επικοινώνησε με την φωτογράφο Lindsey Brown, που συμφώνησε να κάνει μια συγκινητική φωτογράφηση με τον Ουίλιαμ και την δίδυμη αδερφή του.

“Οι φωτογραφίες είναι απλά αναμνήσεις. Ξέρω πόσο πολύ τις αγαπούν οι άνθρωποι και για αυτό χαίρομαι που μπόρεσα να το κάνω αυτό για αυτούς”, ανέφερε η φωτογράφος.

“Έκλαψα την πρώτη φορά που τους είδα και ακόμα κλαίω μερικές φορές”, ανέφερε η Lyndsay.

“Είναι όμορφοι και αυτός ο ίδιος είναι όμορφος. Σε κάποιες από τις φωτογραφίες έχει τα υπέροχα μάτια του ορθάνοιχτα. Είναι κάτι που σίγουρα θα αγαπήσουν.”

πηγη: citypatras.gr

Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πήγη, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.

Σχόλια

σχόλια

Loading...
loading...