Η Καλλιόπη τα καταφέρνει. Με την βοήθεια του Νικηφόρου στέλνει αυτό το γράμμα στην σπήλια, όπου ο Αστέρης μένει και υποφέρει καθημερινά, στη σειρά Σασμός. Εκεί, ανάμεσα σε βράχους και πέτρες, ο πρωταγωνιστής προσπαθεί να επιβιώσει, να συνέλθει, μετά το φρικτό κακό που έκανε.

Η μητέρα του προσπαθεί να του δώσει δύναμη, μέσα από γράμματα και λόγια παρηγοριάς. Μέσα σε αυτό αναφέρει πως ο Αστέρης δεν ευθύνεται για τίποτα, πως ήταν όλα παγίδα από τους Βρουλάκηδες και πως θα κάνει τα πάντα για να τον φυγαδεύσει, μαζί με τον Μαθιό.

Αυτό που δεν μπορεί να προβλέψει η Καλλιόπη, είναι πως ο γιος της θα λυγίσει και θα παραδοθεί σύντομα. Ο Αστέρης δεν αντέχει στην ιδέα πως ζει ελεύθερος, ενώ ένας άνθρωπος είναι στο χώμα, εξαιτίας του…

Ο Αστέρης μέσα στην σπηλιά

Ο Αστέρης διαβάζει το γράμμα κι ύστερα το καίει, στη σειρά Σασμός. Δεν πρέπει να πέσει στα χέρια κανενός, αλλιώς δε θα μπορέσει να φυγαδευτεί. Μέσα σε αυτό, η Καλλιόπη γράφει αναλυτικά:

«Γιε μου να μην ανησυχείς, εσύ φέρθηκε αντρίκια παιδί μου. Και ο πατέρας σου’ κει που’ ναι, θα είναι περήφανος για σένα. Σε παγίδευσαν, το ξέρω. Πληρώνουμε τις αμαρτίες τους, όλοι. Ο αδερφός σου τα έχει κανονίσει όλα, θα σε φυγαδεύσει μακριά από το νησί. Κι όταν έρθει η ώρα γιε μου, θα βρω τον τρόπο να έρθω κοντά σου πάλι. Κάνε κουράγιο. Η μάνα σου, που σε αγαπάει και σε νοιάζεται».

πηγη: youfly.com

Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πήγη, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.
Loading...
loading...