Ένας από τους πιο πολυσυζητημένους παίκτες του φετινού Survivor είναι αναμφίβολα ο Βαλάντης.

Ο πρώην παίκτης του Survivor 5 από την πρώτη κιόλας μέρα δημιουργούσε αρκετά προβλήματα και πολλούς καυγάδες, με αποτέλεσμα να μην συγκεντρώσει πολλές ψήφους και να αποχωρήσει από το ριάλιτι επιβίωσης.

Ο τραγουδιστής δεν έχει επιστρέψει ακόμα στην Ελλάδα, ωστόσο όταν έρθει, τον περιμένουν κακά μαντάτα και συγκεκριμένα η απόφαση της δισκογραφικής του.

Όπως αναφέρθηκε στην εκπομπή «Open Weekend» υπήρξε η σκέψη εκ μέρους της δισκογραφικής εταιρείας Heaven να ακυρώσει την κυκλοφορία του νέου τραγουδιού του, με τίτλο «Άστο», καθώς η αρνητική δημοσιότητα που έχει κερδίσει ο Βαλάντης, θεωρούν πως δεν θα βοηθήσει στο να πάει καλά το κομμάτι.

Ωστόσο, νέες πληροφορίες από το περιβάλλον του αναφέρουν πως αυτή η κατάσταση ίσχυε μέχρι και την Πέμπτη (20/1) και πως πλέον έχει αποφασιστεί πως το τραγούδι έχει ηχογραφηθεί και θα κυκλοφορήσει κανονικά.

Η απόφαση της δισκογραφικής του Βαλάντη μετά το Survivor 5

Βαλάντης: Στενός του φίλος αποκαλύπτει πόσα πήρε και να λάβει μέρος στο Survivor

Δηλώσεις στην εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι» έκανε το πρωί του Σαββάτου (22/1) ο Κωνσταντίνος Κωνσταντίνου, στενός φίλος του Βαλάντη, ο οποίος όπως είπε ήταν μαζί του στο ραντεβού που είχε κάνει για να μπει στο Survivor 5 και έτσι γνωρίζει από πρώτο χέρι τα χρήματα που έπαιρνε.

«Ναι, 8.000€ πήρε το ξέρω γιατί ήμουν μπροστά στη συμφωνία», τόνισε.

Ο ίδιος σχολίασε τη δράση του φίλη του στο ριάλιτι επιβίωσης, την επίμαχη ατάκα που είπε στην Ευρυδίκη Παπαδοπούλου, η οποία ήταν και το τελειωτικό χτύπημα που τον έστειλε εκτός παιχνιδιού, καθώς και την άγνωστη ιστορία του με τον Λάμπρο Κωνσταντάρα.

«Αυτό που μου έκανε τρομερή εντύπωση και έμεινα έκπληκτος ήταν με τον Λάμπρο Κωνσταντάρα ήταν ότι πρότεινε στον Βαλάντη να πάει στη δισκογραφική του εταιρεία και πήγαν στον Χάρη Βαρθακούρη που ήταν παραγωγός για τραγούδια αλλά δεν βγήκε ποτέ τίποτα και μετά είδα έναν Λάμπρο Κωνσταντάρα να του βάζει τρικλοποδιές», είπε μεταξύ άλλων ο φίλος του Βαλάντη

πηγη: enimerotiko.gr

Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πήγη, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.

Σχόλια

σχόλια

Loading...
loading...