Μία ακόμη ανταλλαγή κατάρων ακολουθεί απόψε στην αγαπημένη μας σειρά. Η Αρετή και η Χάιδω ανταλλάζουν για ακόμη μια φορά κατάρες, στην γη της ελιάς, αποδεικνύοντας πως το μίσος αυτό δε σβήνεται έτσι απλά.

Η Αρετή επισκέπτεται την “συμπεθέρα” της, για να μιλήσουν για τα παιδιά. Ενώ η Χάιδω την υποδέχεται με ηρεμία και προσπαθεί να την μεταπείσει, ο καυγάς στο τέλος ξεσπά. Η Αρετή δεν ηρεμεί, αντιθέτως ξεσπάει με τον χειρότερο τρόπο.

Ορμάει στην Χάιδω, ξεστομίζοντας πολύ άσχημες κατάρες. “Καταραμένος να είναι ο γιος σου, μακάρι να τον νεκροφιλήσεις”, θα της πει, με αποτέλεσμα η Χάιδω να γίνεται έξαλλη: “Είπα να σε πάρω με το καλό, αλλά είσαι διαβολογυναίκα! Όλες οι κατάρες στο κεφάλι σου να γυρίσουν!”.

Ο πόλεμος δε σταματά, ανάμεσα στις δύο οικογένειες. Η Αρετή δε μπορεί να ξεχάσει όσα έκανε η Χάιδω στην οικογένειά της, δε μπορεί να ξεχάσει τις κατάρες που τις έδινε τότε, στην γη της ελιάς. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να μη πιστεύει την μεγάλη αλλαγή της…

Στο μεταξύ, ο Φίλιππος, μετά από μεγάλη προσπάθεια, καταφέρνει να κάμψει τις αμφιβολίες και τους φόβους της Βασιλικής και την πείθει να γυρίσουν πίσω στην Αρεόπολη. Η Αρετή, νιώθει ότι βάλλεται από παντού και παρακαλάει για ακόμα μία φορά τον Στάθη να γυρίσει κοντά της, αλλά εκείνος αρνείται πεισματικά….

Η Αρετή φωνάζει

πηγη: youfly.com

Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πήγη, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.

Σχόλια

σχόλια

Loading...
loading...