Η Γη της Ελιάς : Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς είναι καταλυτικές Καθώς ο Ιάκωβος διώχνει το Δημήτρη με τις κλωτσιές.

Μετά τις όμορφες στιγμές που πέρασε με τον Ιάκωβο και μετά τη σχέση που έχουν αρχίσει να χτίζουν, η Αθηνά δεν θέλει και δεν μπορεί να ζει άλλο μες στο ψέμα.  Έτσι πηγαίνει στον Ιάκωβο με διάθεση να του πει τα πάντα:  Θέλω να σου μιλήσω Ιάκωβε. Θέλω να ξέρεις τα πάντα για μένα. Δεν μου αρέσουν τα ψέματα. Θέλω να είμαι καθαρή απέναντι σου του λέει.  Καταρχάς Το εκτιμώ που με εμπιστεύεσαι. Λοιπόν aκουω.  Τι είναι αυτά τα τόσα σοβαρά που έχεις να μου πεις;  Tης απαντάει ο Ιάκωβος.

H Αθηνά παίρνει μία βαθιά ανάσα και του αποκαλύπτει ότι ο Δημήτρης δεν είναι γιος της:  Δεν έχω πλέον καμία σχέση μαζί του, εδώ και καιρό και μάλιστα Προσπαθώ μάταια να τον διώξω. Να φύγει από τη Μάνη ,αλλά βλέπεις με  εκβιάζει. Όμως Ιάκωβε, πλέον δεν με ενδιαφέρει. Ας κάνει ότι θέλει.  Του λέει η Αθηνά.  Συνεχίζει με μεγάλη συναισθηματική φόρτιση, να εξομολογείται στον Ιάκωβο τα πάντα.  Ότι  αφορά τη σχέση της με τον Δημήτρη αλλά και όσα έχουν συμβεί με τη μητέρα της και το φόνο που διέπραξε στα εφηβικά της χρόνια.

Η Γη της Ελιάς : Ο Ιάκωβος διώχνει το Δημήτρη με τις κλωτσιές

Ωστόσο, η αντίδραση του Ιάκωβου σε αυτή την εξομολόγηση δεν είναι αυτή που περίμενε σύμφωνα με το περιοδικό TV24. Η Αθήνα ήταν προετοιμασμένη να την πετάξει σχεδόν έξω από το σπίτι του. Αλλά εκείνος, για ακόμα μία φορά κατάφερε να την έκπληξει. Αθήνα! Πάνε όλα αυτά είναι παρελθόν. Τώρα είμαι εγώ κοντά σου και θέλω να  μη φοβάσαι τίποτα της λέει και τις κρατάει τρυφερά το χέρι . Στο μεταξύ Ο Ισίδωρος δεν λέει να ξεχάσει το θέμα του θησαυρού και όλες οι υποψίες του πλέον πέφτουν πάνω στο Μάνο.

Ο Ιάκωβος όμως που ξέρει την αλήθεια, προσπαθεί να τον αποπροσανατολίσει, ενώ παράλληλα, δια της πλαγιάς οδού πείθει τη Μαρίνα, να αναβάλει το γάμο της μέχρι το Σεπτέμβριο .

Η Γη της Ελιάς : Ο Ιάκωβος διώχνει το Δημήτρη με τις κλωτσιές

Ο Ιάκωβος διώχνει το Δημήτρη με τις κλωτσιές

Την ίδια ώρα, ο Δημήτρης επισκέπτεται τον Ιάκωβο, mε σκοπό να διερευνήσει, το είδος της σχέσης που έχει αναπτύξει με την Αθήνα και μάλιστα προσπαθεί να τον ψαρέψει για να μάθει τις προθέσεις του, aπέναντι στην Αθήνα . Αλλά ο Ιάκωβος διώχνει το Δημήτρη με τις κλωτσιές:  Ρε αλήτη.  Εμένα πας να κοροϊδέψεις ; Τα ξέρω όλα και το καλό που σου θέλω, μείνε μακριά της και τσακίσου φύγε γιατί τώρα έχεις να κάνεις μαζί μου !

Λίγο αργότερα,  η Αθηνά και ο Ιάκωβος αποφασίζουν να φύγουν από τη Μάνη και να πάνε στο Σούνιο για να γνωρίσει ο Ιάκωβος τη μητέρα της Αθηνάς.  Στο Σούνιο, η Μαρία δεν μπορεί να κρύψει τη χαρά της γνωριμίας, ενώ και ο Ιάκωβος, περνάει ευχάριστα το χρόνο του στο σπίτι της και έρχεται όλο και πιο κοντά με την Αθήνα.

πηγη: daddy-cool.gr

Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πήγη, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.

Σχόλια

σχόλια

Loading...
loading...