Ένας έρωτας φαίνεται πως φτάνει στο τέλος του στη σειρά και μάλιστα πολύ σύντομα. Το κλίμα ανάμεσα στον Στέφανο και τη Μυρτάλη πρόκειται τις επόμενες μέρες να γίνει ιδιαίτερα θερμό, αφού οι δυο θα έχουν αρκετούς καυγάδες που θα τους οδηγήσουν σε αδιέξοδο, στην γη της ελιάς.

Αιτία, το διαζύγιο των γονιών του Στέφανου, που φέρνει εκείνον από την μια πλευρά και την Μυρτάλη από την άλλη λόγω της σχέσης εκείνης με την Ιουλία. Ένα εμπόδιο που φαίνεται πως δεν θα μπορέσουν να ξεπεράσουν παρά την μεγάλη αγάπη που υπάρχει ανάμεσα τους. Ο Στέφανος θα γίνεται ολοένα και πιο προστατευτικός με την Αρετή, αφού δεν μπορεί να δεχτεί τον τρόπο που της φέρθηκε ο Στάθης.

Η αφοσίωσή του και οι ώρες που θα περνάει μαζί της, θα προκαλέσουν εκνευρισμό στην Μυρτάλη, η οποία θα νιώσει παραμελημένη και θα του εκφράσει πολλές φορές το παράπονο της, στην γη της ελιάς. Ο Στέφανος, όμως, δεν θα δείξει ιδιαίτερη κατανόηση αφού κ εκείνος θα νιώσει μεγάλη ενόχληση από το γεγονός ότι η Μυρτάλη θα συνεχίσει να έχει πολύ καλή σχέση με την Ιουλία. Κάπως έτσι θα φτάσει το τέλος στη σχέση τους το οποίο μάλλον θα είναι οριστικό.

Ο νέος έρωτας

Η κατάσταση μεταξύ τους θα φτάσει σε τέτοιο σημείο που η Μυρτάλη θα δείξει ενδιαφέρον για έναν άλλον άντρα. Ένα νέο πρόσωπο που θα μπει στη σειρά και θα προκαλέσει πολλές εξελίξεις. O άντρας αυτός είναι από τη Θεσσαλονίκη και θα έρθει στη Μάνη για λίγες μέρες και εκεί θα γνωρίσει την Μυρτάλη.

Από την πρώτη στιγμή θα υπάρξει έλξη μεταξύ τους και θα δείξουν ενδιαφέρον ο ένας στον άλλον. Μάλιστα, η Μυρτάλη θα χρειαστεί να ταξιδέψει στη Θεσσαλονίκη για τις ανάγκες της επιχείρησης της και θα περάσουν αρκετό χρόνο μαζί.

αγκαλιά η μυρτάλη και ο στέφανος

Έτσι, εκτός από μια ακόμα δυνατή ιστορία με πολλές ανατροπές και εκπλήξεις, θα έχουμε την ευκαιρία να δούμε και πλάνα της συμπρωτεύουσας στη σειρά του Mega.

πηγη: youfly.com

Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πήγη, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.

Σχόλια

σχόλια

Loading...
loading...