Κι όμως, ο Θεοδόσης δεν έρχεται για καλό, στην γη της ελιάς. Η επιστροφή του θα διχάσει τους πρωταγωνιστές και ειδικά την Μαργαρίτα. Ένα χτύπημα στην πόρτα θα είναι αρκετό, για να ξυπνήσει μνήμες καλά θαμμένες.

Ο Θεοδόσης είχε εγκαταλείψει την γυναίκα του και το παιδί του, όταν ο Αλέξης ήταν σε πολύ μικρή ηλικία. Ήταν μπλεγμένος σε κυκλώματα που απειλούσαν να σκοτώσουν τόσο τον ίδιο, όσο και την οικογένειά του.

Το ίδιο μπλεγμένος φαίνεται πως είναι και τώρα, για αυτό και η επιστροφή του μόνο προβλήματα θα φέρει στην Μαργαρίτα. Ο Θεοδόσης της ορκίζεται πως έχει αλλάξει, πως δεν είναι ο ίδιος με τότε και πως θα κάνει τα πάντα για να κερδίσει μία δεύτερη ευκαιρία.

Η Μαργαρίτα και ο Αλέξης

Το νέο επιχειρηματικό βήμα

Η Μαργαρίτα είναι διστακτική. Δεν ξέρει αν πρέπει να τον πιστέψει, αν πρέπει να τον αφήσει να βρίσκεται κοντά στον γιο της. Ο Αλέξης τον συγχωρεί αμέσως, με αποτέλεσμα να αναπτύσσεται μία πολύ ισχυρή σχέση ανάμεσα σε πατέρα και γιο.

Ο Θεοδόσης σκέφτεται να παραμείνει στην γη της ελιάς, ζητώντας από την Μαργαρίτα να τον δεχτεί στο σπίτι. Της υπόσχεται πως θα γίνει ο σύζυγος που πάντα ήθελε, πως θα είναι στο πλευρό της για όλα όσα χρειαστεί. Μάλιστα, της τονίζει πως θα αφήσει πίσω του τις βρώμικες δουλειές του και θα ανοίξει μία ταβέρνα στη Μάνη!

Η Μαργαρίτα κλαίει

Η Μαργαρίτα του αναφέρει πως θα της πάρει χρόνο για να ξεχάσει το παρελθόν. Ωστόσο, του δίνει την ελπίδα που εκείνος αναζητεί μανιωδώς, με αποτέλεσμα οι έρευνες για ένα νέο μαγαζί να ξεκινούν. Μία νέα ταβέρνα στην Αρεόπολη, η οποία θα κρύβει πολλά… Ποια είναι τα πραγματικά κίνητρα του Θεοδόση;

πηγη: youfly.com

Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πήγη, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.

Σχόλια

σχόλια

Loading...
loading...