Όλο και περισσότερο θα δούμε να σφίγγει ο κλοιός γύρω από τον Ανέστη στα επόμενα επεισόδια της σειράς. Σε τι περιπέτειες θα μπει ο Ανέστης, σχετικά με το ελαιοτριβείο στην γη της ελιάς;

Ο Κωνσταντίνος ήδη έχει δώσει εντολή στο Δημήτρη να δώσει ένα «καλό μάθημα» στον Ανέστη, ενώ την ίδια ώρα ο αστυνόμος Κουράκος έχει σοβαρές υποψίες ότι πίσω από τη πυρκαγιά στο ελαιοτριβείο των Βρεττάκων κρύβεται ο Ανέστης

Αλλά και ο Μάνος είναι έτοιμος να διώξει από την επιχείρηση της οικογένειας τον Ανέστη σε περίπτωση που αποκαλυφθεί ότι αυτός έβαλε τη φωτιά στο ελαιοτριβείο.

H Γη της Ελιάς: Ο κλοιός σφίγγει ασφυκτικά γύρω από τον Ανέστη

O Mάνος υποψιάζεται τον Ανέστη για τη φωτιά στο ελαιοτριβείο

Η συμπεριφορά του Ανέστη δεν αρέσει καθόλου τον τελευταίο καιρό στο Μάνο ο οποίος δείχνει να μην του έχει πλέον καμία εμπιστοσύνη. Μάλιστα ο Μάνος δεν διστάζει να μοιραστεί τις υποψίες του για τον Ανέστη με τον πατέρα του τον Ισίδωρο στον οποίο είδαμε, στην γη της ελιάς, να λέει χαρακτηριστικά τα εξής: «Πατέρα δεν το αποκλείω πίσω από τη φωτιά στο ελαιοτριβείο να κρύβεται ο Ανέστης. Ο Αποστόλης είναι βέβαιος γι’ αυτό κι εμένα το φέρσιμο του τελευταία δεν μου αρέσει καθόλου. Να ξέρεις αν προκύψουν επιβαρυντικά στοιχεία γι’ αυτόν θα τον στείλω από’ κει που ήρθε».

Από τη πλευρά του βέβαια ο Ανέστης δεν δείχνει να ανησυχεί καθόλου. Θεωρεί πως έχει εξαφανίσει κάθε ίχνος που θα μπορούσε να τον ενοχοποιήσει. Αφήνει για λίγο στην άκρη τις βρομοδουλειές του και δίνει προτεραιότητα στα προσωπικά του ερωτοτροπώντας  με την Ελένη.

πηγη: youfly.com

Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πήγη, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.

Σχόλια

σχόλια

Loading...
loading...