Ένα βήμα πριν τη φυλακή θα βρεθούν ο Κωνσταντίνος και ο Ισίδωρος, στην γη της ελιάς. Τα σχέδιά τους αναμένεται να γκρεμιστούν, μέσα σε μια στιγμή.

Ο Λυκούργος και η Μυρτάλη καταφέρνουν να οδηγήσουν τον Βρεττάκο ξανά σε δίκη, με το Εφετείο για την υπόθεση της διαθήκης να ορίζεται σε ένα μήνα.

Στην οικογένεια επικρατεί χαρά κι απελπισία μαζί. Από τη μία πλευρά η Μυρτάλη και ο Λυκούργος χαίρονται κι ελπίζουν πως όλα θα πάνε καλά, ενώ από την άλλη ο Ισίδωρος απελπίζεται και τρέχει στον Κωνσταντίνο, ζητώντας βοήθεια.

Η αλήθεια είναι πολύ κοντά στο να αποκαλυφθεί. Εάν μαθευτεί πως η διαθήκη του Ιπποκράτη είχε μαγειρευτεί από τον Ισίδωρο και τον Κωνσταντίνο, όλα θα χαθούν. Οι δύο άντρες θα κινδυνεύσουν να τα χάσουν όλα…

Ο Ισίδωρος, απελπισμένος, ζητάει από τον Κωνσταντίνο να τον βοηθήσει. Το ίδιο κάνει και με τον γιο του, τον Μάνο. Τον ικετεύει να σταθεί στο πλευρό του, να αφήσει την κόντρα του με την Αντιγόνη. Όλα, όμως, είναι μάταια…

Ένα καταστροφικό σχέδιο
Προκειμένου να γλιτώσουν τη φυλακή, ο Ισίδωρος και ο Κωνσταντίνος καταστρώνουν ένα σχέδιο καταστροφικό. Θέλουν να αποδυναμώσουν την Μυρτάλη, με κάθε κόστος. Βέβαια, δεν έχουν υπολογίσει την Αθηνά, η οποία στέκεται δίπλα στην «κόρη» της, δημιουργώντας μία ομάδα αχτύπητη.

Όλα κρέμονται από μία πολύ λεπτή κλωστή. Η δίκη πλησιάζει και δύο πλευρές είναι αντιμέτωπες… Ποια είναι τα επόμενα βήματα του Λυκούργου, για να γλιτώσει την Μυρτάλη από την πιθανή καταστροφή;

πηγη: diavaseto.gr

Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πήγη, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.
Loading...
loading...