Στάθης, Ιουλία, Κουράκος. Μια γυναίκα που την διεκδικούν δύο άντρες. Τι μας επιφυλάσσει η αγαπημένη μας σειρά Γη της Ελιάς του Mega;

Η Ιουλία κι ο Κουράκος ανακοινώνουν στα αδέλφια της ότι αποφάσισαν να παντρευτούν σε ένα μήνα, σε στενό οικογενειακό κύκλο. Ο Ισίδωρος και ο Ιάκωβος χαίρονται αφάνταστα με τα νέα. Τη χαρά της μοιράζεται κι η Μυρτάλη με τον Στέφανο. Εκείνος, προκειμένου να βεβαιωθεί πως ο πατέρας του θα πάψει να σκέφτεται την Ιουλία, του αναφέρει το συμβάν. Ο Στάθης, όμως, δεν μπορεί να δεχτεί πως έχασε την Ιουλία για πάντα.

Ο Ιάκωβος θα συναντήσει τον Στάθη και θα του πει για μια ακόμα φορά να μην προσπαθεί να δει την Ιουλία. Αλλά ο Στάθης δεν καταλαβαίνει τίποτα. Δεν μπορεί να δεχτεί ότι σε λίγες ημέρες η Ιουλία θα κάνει τον γάμο της με άλλον άντρα.

Θα δούμε να έρχονται οι γονείς του Κουράκου για τον γάμο, και ο Ισίδωρος να αναλαμβάνει να τους φιλοξενήσει. Για καλό είναι αυτό; Θα δείξει.

Με τον Ισίδωρο δε μπορείς ποτέ να είσαι σίγουρος.

Με αυτά και με αυτά όμως η Ιουλία νιώθει πιεσμένη.

Φτάνουμε στην μέρα του γάμου.

Η Μυρτάλη θα ρωτήσει την Ιουλία. Είσαι σίγουρη για αυτό που πας να κάνεις;

Αλλά απάντηση δεν θα πάρει.

Ο Στάθης που δεν τον χωράει ο τόπος την ημέρα του γάμου γυρνάει σαν τρελός.

Ο Κουράκος έχει πάει στην εκκλησία και περιμένει την Ιουλία.

Θα προσπαθήσει να την εμποδίσει. Λίγα λεπτά πριν την τελετή του γάμου.

Ο Στάθης θα την βρει πριν πάει στην εκκλησία και θα της πει κάτι συγκλονιστικό.

Τι θα κάνει τελικά η Ιουλία;

Θα δούμε την μεγάλη ανατροπή όπως έχει αρχίσει να βγαίνει….

Οι εξελίξεις θα είναι καταιγιστικές.

πηγη: diavaseto.gr

Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πήγη, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.

Σχόλια

σχόλια

Loading...
loading...