Η Αθηνά έπειτα από την διαμάχη και την άσχημη εξέλιξη με τον Ισίδωρο θα βρει αγκαλιά στον Ιάκωβο… 

Η γη της Ελιάς – Νέο ειδήλλιο: Η σειρά του MEGA TV είναι έτοιμη για τεράστιες ανατροπές. Τι θα δούμε στην οθόνη μας;

Τι θα δούμε και θα μας καθηλώσει στην τηλεόραση; Όλες οι απαντήσεις παρακάτω. Αυτό που μπορούμε να αναφέρουμε είναι  ότι δεν σταματάνε οι συγκρούσεις.

Η Αθηνά θα δεχτεί τα πηρά του Ισίδωρου. Αυτό προσωρινά τουλάχιστον θα την κάνει να φύγει σαμ κυνηγημένη με προορισμό την Αθήνα.

Εκεί λοιπόν η μητέρα της θα της πει το πιο απλό. Να μην τα παρατάει. Θα μπουν στη μέση η Μυρτάλη και ο Ιάκωβος, αλλά και η Μαργαρίτα να την ηρεμήσουν.

Όταν λοιπόν καταφέρουν να την κάνουν να καταλάβει πιο είναι το δικό της καλό, τότε ο Ισίδωρος θα έχει ανατροπή στα σχέδιά του. Ποια είναι αυτά; Φυσικά να υπογράψουν ώστε να πάρει εξ ολοκλήρουν όλη τη περιουσία στα χέρια του.

Η ανατροπή θα έρθει και η Αθηνά δεν θα υπογράψει όμως. Αυτό θα βγάλει εκτός εαυτού τον Ισίδωρο που βλέπει ακόμα ένα γεγονός να ,ην του πηγαίνει καλά.

Νέο ειδήλλιο! Αθηνά και Ιάκωβος μαζί;

Μέσα σε όλα όμω έχει αναπτυχθεί νέο ειδήλλιο. Αυτό ανάμεσα σε Αθηνά και Ιάκωβο. Οι δύο τους θα καταλάβουν ότι έχουν μοναδικά αισθήματα ο ένας για τον άλλον.

Αυτό θα τους φέρει πιο κοντά. Θα τους φέρει σε προτόγνωρα σθναισθήματα και για τους δύο. Φυσικά θα προκαλέσουν ένα ΣΟΚ στη Μάνη, αλλά ούτε που τους ενδιαφέρει. Αποφασίζουν να το πάνε ένα βήμα παρακάτω. Να παντρευτούν.

Αυτό κι αν είναι χτύπημα για τον Ισίδωρο. Μία το Ελλαιοτριβείο, μία αυτό. Πόσα να αντέξει δηλαδή;

πηγη: thrylos24.gr

Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πήγη, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.

Σχόλια

σχόλια

Loading...
loading...