Νέα πρόσωπα μπαίνουν και  “Η Γη της Ελιάς” γίνεται όλο και πιο συναρπαστική. Η σειρά του MEGA έχει ακόμα πάρα πολλά να βγάλει στους φίλους της.

Το έλα να δείς έχει να γίνει στην Γη της Ελιάς στα επόμενα επεισόδια. Έχει ήδη γίνει γνωστό ότι ο Ιάκωβος Βρεττάκος ανοίγει δικό του Ελαιοτριβείο. Θα πει κάποιος, μα καλά δεν σκέφτεται πως αν η Μυρτάλη κερδίσει θα της πάει κόντρα; Πολύ σωστά, αλλά τα έχει προβλέψει όλα. Μιλάμε για έναν πανέξυπνο άνθρωπο, ο οποίος μαζί με την Ιουλία την Μυρτάλη την έχουν πάνω απ’ όλους.

Το δικό του εργοστάσιο είναι έτοιμο λοιπόν να μπει σε τροχιά, αλλά με την Μυρτάλη παρέα. Θυμάστε το περιβόητο λογότυπο. Ναι εκείνων των Βρεττάκων. Ε, θα μπει και εκεί. Αν όχι αμέσως σίγουρα στη πορεία. Αυτόματα σημαίνει ότι η Μυρτάλη πήρε ότι της άνηκε πίσω, αλλά σε άλλο σημείο.

Αυτό βέβαια δεν θα μείνει έτσι και ακόμα μία φορά ένας νέος κύκλος αίματος ξεκινάει. Αυτή τη φορά στόχος του Ισίδωρου ο Ιάκωβος. Για το πρώτο δεν έχουμε δει ακόμα το κακό του πρόσωπο. Αυτό που είναι πέρα από κάθε όριο. Θα φανεί σύντομα.

Είναι άραγε το νέο πρόσωπο ο γιος του Ιακώβου; ή όχι;

Ο Μάξιμος Μουμούρης είχε δηλώσει σε συνέντευξή του πως ο επικεφαλής της οργάνωσης δεν είναι ο εκείνος, αλλά ένα πρόσωπο με πολλή δύναμη.  Κάποιος που θα έρθει από το εξωτερικό και θα αλλάξει τις ισορροπίες.

Λένε πως ο γιος του Ιάκωβου είναι ζωντανός. Και ότι τελικά ο Ιάκωβος και ο Κουράκος δεν είναι και τόσο καλά παιδιά όσο μας τους παρουσιάζουν μέχρι τώρα.

Είναι ο γιος του Ιάκωβου αυτός που θα αλλάξει όλα όσα γνωρίζαμε ως τώρα;

Δεν είναι καθόλου απίθανο ο χαρακτήρας αυτός να ζει κρυφά στο εξωτερικό, έχοντας σχεδιάσει επίτηδες τον θάνατό του, για να γλιτώσει.

Αλλά είναι πολύ δυνατός. Η δική του οργάνωση κρύβεται πίσω από πολλά.

Αλλά ο Ιάκωβος τα ξέρει όλα αυτά;

Ο Ιάκωβος, η Ιουλία, η Μυρτάλη, ο Ισίδωρος και ο Μάνος εντοπίζουν το σημείο. To σημείο που υποτίθεται πως βρίσκεται ο “θησαυρός” και ψάχνουν. Τα κομμάτια του παζλ έχουν ενωθεί. Ο χάρτης είναι στα χέρια τους, αλλά ο θησαυρός… έχει κάνει φτερά.

Κάποιοι έσκαψαν στο σημείο που έδειχνε ο χάρτης και πήραν ό,τι βρήκαν

Ποιος κρύβεται πίσω από αυτή την νέα εξέλιξη;

Πως εμπλέκεται ο Ιάκωβος;

πηγη: sports365.gr

Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πήγη, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.
Loading...
loading...