Νεκρός ο Ανέστης; Ποιος τον θέλει νεκρό; Για ποιο λόγο; Τι θέλουν και επιδιώκουν να μην τον θέλουν στα πόδια τους;

Η γη της Ελιάς – Νεκρός ο Ανέστης;: Η σειρά του MEGA TV είναι έτοιμη για τεράστιες ανατροπές. Τι θα δούμε στην οθόνη μας;

Τι θα δούμε και θα μας καθηλώσει στην τηλεόραση; Όλες οι απαντήσεις παρακάτω. Αυτό που μπορούμε να αναφέρουμε είναι  ότι δεν σταματάνε οι συγκρούσεις.

Η μια ανατροπή διαδέχεται την άλλη στη δραματική σειρά «Η γη της Ελιάς» του Mega, με τον Ανέστη πλέον να ψάχνει αδιάκοπα τον δολοφόνο του Νικόλα. Γιατί του βάζει… φρένο ο Δημήτρης;

H εικόνα του αδικοχαμένου Νικόλα αιωρείται συνεχώς στο μυαλό του Ανέστη.  Ο τελευταίος δεν μπορεί να πιστέψει ακόμη το πώς δολοφονήθηκε μπροστά στα μάτια του ο κολλητός του φίλος.

Από τη στιγμή εκείνη έχει δώσει όρκο να βρει το πραγματικό ένοχο και να το τιμωρήσει όπως αυτός ξέρει. Για το λόγο αυτό έχει βγάλει τους ανθρώπους του στη πιάτσα για να συγκεντρώσουν στοιχεία. Ο ένοχος πρέπει να βρεθεί σιγομουρμουρίζει κάθε τόσο ο Ανέστης προκειμένου να αναπαυθεί όπως λέει η ψυχούλα του φίλου του.

Ο Δημήτρης βάζει “φρένο” στον Ανέστη η τον  βγάζει από τη μέση;

Στο ανθρωποκυνηγητό που έχει ξεκινήσει ο Ανέστης θα σταθεί εμπόδιο ο Δημήτρης ο οποίος μαθαίνει για τις κινήσεις που κάνει ο Ανέστης και του ζητά να σταματήσει τις έρευνες. «Δεν θέλουμε μπλεξίματα σ’ αυτή τη φάση» του λέει ορθά κοφτά ο Δημήτρης προκαλώντας την απορία του Ανέστη.

«Αυτό είναι θέμα δικό μου και θα κάνεις στην άκρη Δημήτρη. Σκοτώσανε το κολλητό μου μπροστά στα μάτια μου. Δεν πρόκειται να περάσει αυτό έτσι», λέει φανερά θυμωμένος ο Ανέστης στο Δημήτρη ο οποίος όμως εξακολουθεί να επιμένει στην άποψη του. «Ανέστη αν θέλεις να μη μπλέξεις άσχημα θα αφήσεις κατά μέρος τις έρευνες και θα κάνεις ότι σου λέω».

Νεκρός ο Ανέστης;

Ο Ανέστης δεν αντιδρά αλλά από μέσα του βράζει και δεν φαίνεται διατεθειμένος να υπακούσει αυτή τη φορά. Θα συνεχίσει να ψάχνει τον δολοφόνο του Νικόλα, στην σειρά Η Γη της Ελιάς!

Θα βρεθεί τελικά νεκρός ο Ανέστης;

πηγη: thrylos24.gr

Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πήγη, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.

Σχόλια

σχόλια

Loading...
loading...