Ο Ιάκωβος αποφασίζει πως ήρθε η στιγμή να μιλήσει για την οικογένεια του, στην γη της ελιάς. Πολλούς βασανίζει το ερώτημα τί κρύβει το «Ι» μπροστά από τα ονόματα των Βρεττάκων: Ιουλία, Ισίδωρος, Ιάκωβος, Ιπποκράτης.

Μάλιστα, κανείς δε μπορεί να ξεχάσει τον πανικό που δημιούργησε η Μυρτάλη, όταν θέλησε να βάλει το ορόσημο των Βρεττάκων στη νέα της επιχείρηση. Γιατί είναι, λοιπόν, τόσο ισχυρό αυτό το όνομα και τι μυστικά κρύβονται στην ιστορία των πρωταγωνιστών;

Ο Ιάκωβος θα μιλήσει για την οικογένεια των Βρεττάκων σε ένα πολύ αγαπημένο του άτομο, στην γη της ελιάς. Στα επόμενα επεισόδια, θείος και ανιψιά θα έχουν μία πολύ μεγάλη κι έντονη συζήτηση. Ο Ιάκωβος θα αποκαλύψει στην Μυρτάλη όλη την αλήθεια για τον πατέρα της και τους συγγενείς της.

Ο Στέφανος και ο Ιάκωβος

Η Μυρτάλη θα τον παρακολουθεί άφωνη. Θα έρθουν στην επιφάνεια πολλά θαμμένα μυστικά του παρελθόντος. Όλα αυτά θα της δώσουν τις απαντήσεις που ψάχνει καιρό τώρα, ανοίγοντας έναν νέο κύκλο μυστηρίου γύρω από την οικογένεια.

Στο μεταξύ, ο Ιάκωβος δε θα λείψει να έρθει κοντά και με τον Στέφανο, με τη γνωριμία τους να είναι μοναδική. Ο θείος της Μυρτάλης θα λατρέψει το νεαρό, με αποτέλεσμα να δημιουργείται γρήγορα μία πολύ όμορφη φιλική σχέση μεταξύ των δύο.

πηγη: youfly.com

Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πήγη, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.
Loading...
loading...