Ο Ισίδωρος μαθαίνει: Τι θα δούμε που δεν τι περιμέναμε; Τι θα δούμε που θα τα ανατρέψει όλα; Όλες οι απαντήσεις…
Η γη της Ελιάς Spoiler – Τον σκοτώνουν εν ψυχρό: Η σειρά του MEGA TV είναι έτοιμη για τεράστιες ανατροπές. Τι θα δούμε στην οθόνη μας;
Τι θα δούμε και θα μας καθηλώσει στην τηλεόραση; Όλες οι απαντήσεις παρακάτω. Αυτό που μπορούμε να αναφέρουμε είναι ότι δεν σταματάνε οι συγκρούσεις. Η Βασιλική αποφασίζει να δώσει σημείο ζωής και τηλεφωνεί στον Στάθη…. Ποιον εκτελούν;
Ο Ισίδωρος μαθαίνει πως ο Μάνος και η Αντιγόνη έχουν παντρευτεί κρυφά κι εξοργίζεται, στην γη της ελιάς. Παρόλο που το ζευγάρι έχει χωρίσει για λίγο, ο έρωτάς τους δε σβήνει. Η Μαρίνα συνεχίζει να πονάει για τον χωρισμό αυτόν, όσο ο Μάνος φλερτάρει δεξιά κι αριστερά για να ξεχάσει.
Η Αντιγόνη μιλάει ανοιχτά στο χωριό για τη συγγένεια ανάμεσα σε εκείνη και τον Ισίδωρο, εξοργίζοντας ακόμα περισσότερο τον Μάνο.
Ο Γρηγόρης αρχίζει να γλυκοκοιτάζει την Ευτυχία, γεγονός που το παρατηρούν τόσο ο Ανέστης, όσο κι ο Αποστόλης. Ο Κυριάκος εντοπίζεται νεκρός και η σωρός του βάζει τον αστυνόμο Κουράκο σε υποψίες.
Οι μηχανές του ελαιοτριβείου χαλάνε γι’ ακόμα μία φορά και η παύση της παραγωγής αγχώνει τον Ισίδωρο και την Αθηνά.
Με τέσσερις σφαίρες νεκρός
Ο Γρηγόρης ζητά από την Ευτυχία το τηλέφωνό της και κανονίζουν να οι δυο τους να βρεθούν. Η Μυρτάλη ξέρει το μυστικό της Βασιλικής, αλλά δεν μπορεί να το πει στον Στέφανο, γεγονός που της δημιουργεί τρομερό άγχος.
Η δολοφονία του Κυριάκου ταράζει τα νερά και ο Δημήτρης δίνει εντολή στον Κεφαλά να «παγώσει» τη φυτεία στο κτήμα των Στεφανέων μέχρι νεοτέρας.
Το ανταλλακτικό από Ιταλία αργεί να έρθει στο ελαιοτριβείο κι ο Γρηγόρης αναγκάζεται να μείνει κι άλλο στη Μάνη. Η Αθηνά ανησυχεί πως η αλήθεια για τη μητέρα της θα διαρρεύσει και το σκάνδαλο θα της καταστρέψει τη ζωή.
Παράλληλα, ο Κουράκος με την Ιουλία περνούν μια νύχτα μαζί στην Καρδαμύλη. Ο Στέφανος προτίθεται να μπει εγγυητής στο δάνειο της Μυρτάλης κι εκείνη δέχεται τη βοήθεια.
Η Βασιλική αποφασίζει να δώσει σημείο ζωής και τηλεφωνεί στον Στάθη. Ο πατέρας της, όμως, αντί να ανακουφιστεί, εκνευρίζεται από τη συμπεριφορά της, καθώς θεωρεί πως η Βασιλική γύρισε την πλάτη στην οικογένειά της αναίτια. Ο Γρηγόρης πλησιάζει όλο και περισσότερο την Ευτυχία, γεγονός που εκνευρίζει τον Αποστόλη.
Το νέο λογότυπο των Βρεττάκων είναι έτοιμο να μπει στα προϊόντα τους, αλλά η Μυρτάλη με τον Λυκούργο έχουν άλλα σχέδια κι ετοιμάζονται να το σαμποτάρουν.
Οι εφιάλτες της Μάρθας επιμένουν κι έτσι ο Αλέξης ξεκινάει άτυπες συνεδρίες μαζί της, προκειμένου να βρει τη ρίζα του προβλήματος.
Ο Φίλιππος φεύγει για την Αθήνα, προκειμένου να περάσει ένα ξέγνοιαστο διήμερο με τη Βασιλική. Μια φαινομενικά συνηθισμένη μέρα στους ελαιώνες παίρνει άσχημη τροπή όταν ο Νικόλας δέχεται τέσσερις σφαίρες.
πηγη: thrylos24.gr